Brug for hjælp ?
Ring til os på 70 60 55 01

Trebenet Jagtstol

Mangler du en god og praktisk trebenet jagtstol, kan du finde det hos os. En trebenet jagtstol er nem at medbringe på jagten eller blot på turen i naturen. Fordelen ved en trebenet jagtstol er at siddekomforten er væsentlig bedre end en almindelig etbenet jagtstol. De fleste trebenede jagtstole er produceret i kvalitets træ og udstyret med et behageligt sæde. Vores modeller er nemme at transportere, idet de er udstyret med praktiske bæreremme. 

Når du handler hos Outdoor Adventure får du altid hurtig og billig levering til hele Danmark samt 30 dages fuld returret. Vi har over 30 års erfaring fra branchen og kan derfor hjælpe dig med at vælge det helt rigtige produkt til netop dit behov.

Hvad med at se vores brede udvalg af jagtudstyr eller bliv fristet af vores gode tilbud på outdoor- og jagtudstyr. Vi har naturligvis også et bredt sortiment af jagtstole og rygsækstole til brug på jagten.

Filtrer
Producent
  1. 5 varer
Pris
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Producent
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
5 varer
30
60
90
Alle
30
60
90
Alle


Jagtstole til jagt 

En jagtstol er ikke bare en stol til jagt, der findes mange typer jagtstole, men den klassiske vil for mange være en trebenet stol. Den er let, fylder ikke så meget, den kan klabbes sammen så den er nem at have med sig på jagt eller i det fri. Er du vant til at begå dig i det fri og i længere tid ad gangen, kan du sikkert godt huske fornemmelsen af et par trætte ben, der trænger til et hvil. Men der er bare ikke noget sted man kan tage sig et lille hvil, andet end på jorden, og det er ikke sikker den indbyder til det. Det kan være der er mudret, det regner og der er vådt, eller du er på ujævnt terræn, der kan være mange grunde til man ikke bare lige sætter sig ned. Hvis du kan nikke genkende til den problematik, bør du overveje om en jagtstol kunne være løsningen på dine problemer. 
Hos Outdoor Adventure fører vi et bredt udvalg af jagtstole. De er praktiske og nemme at have med sig, under armen eller i rygsækken. De findes i flere forskellige varianter af ben og sæde, også sædestørrelsen kan variere. Det spiller en rolle for hvor tung din stol er, og hvis du skal have mange ting med dig, bør du overveje om det er et parameter du skal tage højde for. 

Vi hos Outdoor Adventure står klar til at hjælpe dig ! Kontakt os, ring 70 60 55 01 eller besøg os i vores showromm i Kværkeby, tæt ved Ringsted. Vi har over 30 års erfaring i branchen, og vi hjælper gerne dig på vej til dit næste køb!