Brug for hjælp ?
Ring til os på 70 60 55 01

Våbenskab

Her finder du praktiske våbenskabe til opbevaring af dine jagtrifler eller haglvåben. Alle vores våbenskabe er godkendt, testet og registreret hos Forsikring & Pension jævnfør regelsættet fra 1/1 2016. Vi forhandler flere forskellige størrelser af våbenskabe, lige fra opbevaring af 5 våben til 15 våben.

Når du handler hos Outdoor Adventure får du altid 30 dages fuld returret samt hurtig og billig levering. Hos Outdoor Adventure har vi over 30 års erfaring fra branchen, og kan rådgive dig til det helt rigtige valg af våbenskab. Husk at se vores udvalg af praktisk jagtudstyr eller lad dig friste af vores outdoor udstyr !


SP55 Våbenskab til 5 våben

Kontakt os for at høre om dagspris samt leveringstid.


SP75 Våbenskab til 6 våben

Kontakt os for at høre om dagspris samt leveringstid


SP88 Våbenskab til 9 våben

Kontakt os for at høre om dagspris samt leveringstid


Har du våben skal du også have et våbenskab !

Når vi taler om opbevaring af ammunition og våben, er det et krav at du skal have et godkendt våbenskab til opbevaring af dine effekter. Hvis opbevaringen ikke foretages forsvarligt og efter gældende lovgivning, risikerer du at din forsikring ikke vil dække et eventuelt tyveri. Derudover kan du risikere at få en bøde for overtrædelse af våbenloven og i værste fald risikere at få frakendt jagttegnet. Derfor er det en rigtig god ide at anskaffe sig et godkendt våbenskab, samtidig med du indkøber et våben.

Når du kigger efter nyt våbenskab skal du altid sikre dig at det er sikkerhedsgodkendt og opfylder reglerne fra 1/1 2016, som beskriver sikkerhedsniveauet i forhold til et våbenskab. Derudover er det en god ide at gøre op med dig selv hvor stort dit våbenskab skal være, samt om der skal være mulighed for ammunitionsopbevaring. Til vores modeller af våbenskabe kan der f.eks. tilkøbes kodelås for ekstra sikring mod indbrud.