Brug for hjælp ?
Ring til os på 70 60 55 01

Børneteleskoper

Kender du til et barn der drømmer om at udforske det ydre rum og som ønsker at blive klogere på de stjerner og planeter der er på himlen? Så er en stjernekikkert til børn det du har brug for. En stjernekikkert til børn gør det muligt at få nattehimlen helt tæt på og måske få svar på nogle af de forundringer der må være.

Filtrer
Producent
  1. 1 vare
Objektivdiameter
  1. 1 vare
Teleskop type
  1. 1 vare
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Producent
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
1 vare
30
60
90
Alle
30
60
90
Alle


Stjernekikkert til børn 

Der er en stigende interesse for det ydre rum hos børn, så en stjernekikkert til børn er det ideelle stykke værktøj til at kunne udforske de mange flotte fænomener som det ydre rum byder på. Der er mange planeter og stjerner der kan beskues og kender du et barn der har mange spørgsmål til rummet, så kan de gå på opdagelse med en stjernekikkert. At bruge en stjernekikkert kan godt kræve lidt træning, men størstedelen af stjernekikkerter til børn er designet til brugeren og er derfor forholdsvis nemme at betjene. Børnene kan derfor let og hurtigt komme igang med at studere nattehimlen. Alle teleskoperne kommer inklusiv et stativ, så de er klar til brug.

Alle stjernekikkerterne har deres egen fordel, så hvis du skulle syntes at det er lidt svært at navigere rundt i, så er det helt forståeligt. Så hvis du har behov for hjælp, så tøv endelig ikke med at kontakte os via hjemmesiden eller via telefon på 70 60 55 01. Vi hjælper mere end gerne med at finde den stjernekikkert der matcher dine behov.

Køb stjernekikkert til børn online eller i showroom 

Du finder alle vores stjernekikkerter til børn online her på siden. Der er et bredt udvalg af stjernekikkerter med forskellige fordele, fra forskellige leverandører. Har du brug for hjælp eller har spørgsmål til os eller vores produkter, er du velkommen til at kontakte os online eller give os et kald på 70 60 55 01. Vi har over 30 års erfaring i branchen, så vi kan uden tvivl guide dig til det rette valg af kikkert. Du kan handle online her på hjemmesiden, eller besøge os i vores showroom som er beliggende på Kværkebyvej 30, 4100 ringsted.