70 60 55 01    |   

  Gratis fragt med PostNord    |   

  Levering 1-3 dage    |   

  Sikker Nethandel   

Outdoor Adventure på nettet

Vi er glade for at kunne byde dig velkommen som kunde hos Outdoor Adventure.

I over 30 år har vi arbejdet i jagt og outdoor branchen og denne erfaring ønsker vi skal komme dig som kunde til gode. Markedet for internethandel er eksploderet de sidste par år og denne tendens ønsker vi at være en del af. Derfor har vi i 2010 åbnet denne jagtshop, hvor vi ønsker at tilbyde kvalitetsvarer til gode og konkurrencedygtige priser. Du kan trygt handle dit jagtudstyr hele døgnet på vores online jagtshop og ønsker du rådgivning i hvilket jagtudstyr du skal vælge er vi altid klar til at hjælpe dig til det rette valg.

Vi søger hele tiden markedet efter nyt spændende jagtudstyr, som du kan nyde godt af som kunde. Vi har leverandører fra hele verden, hvilket gør at vi hele tiden kan være på forkant med udviklingen inden for jagtbranchen.

Vision
Vores vision er at tilbyde kvalitets jagtustyr til gode og konkurrencedygtige priser. Vi prioriterer kundeservice meget højt og ønsker at give dig som kunde den bedste oplevelse med at handle hos Outdoor Adventure. Netop derfor har vi åbent for henvendelser hver dag mellem 9 og 18. Vi har en god og bred erfaring fra 30 år i branchen, så hvorfor ikke dele den med dig..??

Outdoor Adventure
Kværkebyvej 30
DK-4100 Ringsted
Tlf.: +45 70 60 55 01
Email: 
info@outdooradventure.dk


Selskabsform: Personligt ejet af Jonas D. Morbech
CVR: 31 19 91 66
Etableringsår: 2010


Miljøvenligpakning