Brug for hjælp ?
Ring til os på 70 60 55 01

Vildtpleje

Når vinteren nærmer sig og der bliver tændt op i brændeovnen, skal man huske vildtet. Vildtpleje er en vigtig ting når vinteren banker på og hos Outdoor Adventure har vi udvalgt et bredt sortiment af vildtpleje produkter.

Ønsker du at bygge dine egne fodertønder kan vi levere foderspiraler, men vi har også færdige løsninger til vildtpleje. Så er du fri for at skulle knokle med at lave dine egne fodertønder og kan i ro og mag nyde hvordan vildtet trives.

Søger du produkter til vildtpleje af fasaner, er du kommet til det rigtige sted. Vi forhandler foderspiraler til fasaner, som er specielt udviklet til mindre kornsorter. Monter dem under din fodertønde og du vil gøre vildtet lykkelige.

Råvildtet er lidt mere krævende, og kan godt være hårde ved dine fodertønder og udstyr. Derfor kræver det lidt kraftigere foderspiraler, eller du kan overveje at montere en foderindsats under din fodertønde. Du vil helt sikkert gøre råvildtet henrykt, og med tilbagevendende råvildt er vi jo alle glade...

Hos Outdoor Adventure sender vi alt dit nye jagtudstyr med billig fragt og hurtig levering til hele Danmark, og du kan bestille online døgnet rundt. Nemmere bliver det ikke.

Filtrer
Kategori
  1. 3 varer
Producent
  1. 4 varer
Pris
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Producent
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
4 varer
30
60
90
Alle
30
60
90
Alle