Brug for hjælp ?
Ring til os på 70 60 55 01

Pinewood

Pinewood er et velkendt og funktionelt outdoormærke som designer og producerer beklædning og udstyr til outdoor og naturbrug. Pinewood er perfekt til den aktive lystfisker, hundetræningen eller dig der bare nyder at opholde dig i naturen. Pinewood fører et stort program af beklædning indenfor jakker, bukser, skjorter, veste og ikke mindst rygsække og udstyr til brug i naturen. Hos Outdoor Adventure forhandler vi Pinewood og har udvalgt et nøje udvalg af deres fortræffelige produkter.

Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Producent
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
1 vare
30
60
90
Alle
30
60
90
Alle


Hvem er Pinewood?

Pinewood Outdoor er en svensk virksomhed, der blev grundlagt i 1997. Siden da har de specialiseret sig i at producere outdoor tøj og udstyr af høj kvalitet til de eventyrlystne naturelskere. Deres produkter er kendt for at være funktionelle, holdbare og samtidig stilfulde.

Pinewood har i mere end 20 år været en af de førende producenter af outdoor tøj og udstyr, og de har opbygget en solid erfaring og ekspertise på området. Virksomheden er blevet en favorit blandt naturelskere i hele Skandinavien og er nu også blevet anerkendt internationalt.

Fra robuste vandrestøvler til varme jakker og bukser, tilbyder Pinewood Outdoor et bredt udvalg af produkter, der er perfekte til vandrere, campister, jægere og alle andre, der elsker at tilbringe tid i naturen. Deres produkter er lavet af høj kvalitet og er designet til at modstå de udfordringer, som naturen kan præsentere, mens de stadig giver dig mulighed for at nyde det bedste af det udendørs liv. Så hvis du vil opleve naturen på en helt ny måde, skal du kigge nærmere på Pinewood Outdoor og deres fantastiske produkter.

Pinewood Outdoor's Koncept

Hos Pinewood Outdoor tror de på, at naturen er noget, der skal opleves på egen krop. Deres produkter er derfor designet til at skabe den perfekte balance mellem funktionalitet og komfort, så du kan nyde naturen uden at bekymre dig om tøj og udstyr.

Derudover er Pinewood's produkter også skabt med henblik på at være miljøvenlige og bæredygtige. De bruger kun materialer af høj kvalitet og gør alt for

Pinewood Outdoor er en virksomhed, der er dedikeret til at give naturelskere en helt ny måde at opleve naturen på. Deres produkter er designet til at tage dig ud i den friske luft og give dig mulighed for at udforske naturen på en komfortabel måde, uanset hvilken sæson det er.

Er Pinewood tøj og udstyr i høj kvalitet?

Ja, absolut! Pinewood Outdoor har i mere end 20 år leveret outdoor tøj og udstyr af høj kvalitet til naturelskere i hele Skandinavien og er nu også blevet anerkendt internationalt. Deres produkter er kendt for at være funktionelle, holdbare og samtidig stilfulde. Pinewood bruger kun de bedste materialer og udfører grundig kvalitetskontrol på alle deres produkter, så du kan være sikker på at få tøj og udstyr, der kan modstå de udfordringer, som naturen kan præsentere. Hvis du vil have tøj og udstyr, der kan hjælpe dig med at opleve naturen på en helt ny måde, så skal du helt klart tage et kig på Pinewood Outdoor.

KØB PINEWOOD ONLINE ELLER I SHOWROOM

Du finder hele vores store udvalg af Pinewood tøj/udstyr online her på siden. Er du i tvivl om hvilke Pinewood produkter du skal vælge og/eller har du spørgsmål til os, vores produkter eller andet, kan du altid kontakte os her, eller ringe til os på 70 60 55 01. Vi sidder klar bag tasterne og røret til at hjælpe og guide dig på vej til det helt rigtige outdoor udstyr, så du er klar til alle de mange eventyr der venter outdoor. Vi giver dig altid skarpe priser, og hvis du vælger at handle online, får du altid billig fragt og hurtig levering. I vores showroom har du b.la mulighed for at teste vores produkter så du er sikker på at du får det helt rigtige udstyr. Der er altid kaffe på kanden og tid til du kan dele dine eventyr med os eller stille spørgsmål. Vi glæder os til at tage i mod dig !