Brug for hjælp ?
Ring til os på 70 60 55 01

Petzl

Petzl er et innovativt brand, der i mere end 50 år, har produceret produkter med fokus på 4 vigtige elementer, nemlig at forblive en stabil familievirksomhed, tilskynde til innovation til at forestille sig de bedste løsninger, insistere på industriel ekspertise med målet om nul fejl og forblive engageret med samfundet ved at levere bedste praksis globalt. Det sikrer dig som kunde, at når du vælger et produkt fra Petzl, får du det bedste på markedet, da der er tænkt på selv den mindste detalje.

Filtrer
Farve
  1. 3 varer
  2. 1 vare
  3. 1 vare
  4. 4 varer
  5. 1 vare
  6. 3 varer
  7. 2 varer
Lumen
  1. 8 varer
  2. 1 vare
Producent
  1. 10 varer
Pris
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Producent
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
10 varer
30
60
90
Alle
30
60
90
Alle


Innovative Petzl pandelamper

Petzl føler et dybt ansvar over for de mennesker der stoler på dem som værende det rigtige valg af producent. Derfor er alle deres produkter udviklet, testet og kvalificeret så de lever op til de krævende standarder. I eget designcenter i Frankrig, bliver integreret alt kunsthåndværk der relateret til produktionen: mekanisk, tekstil, elektronisk, optisk og teknologisk. For at sikre det høje niveau, bliver alt fra design- og prototypefaserne evalueret, så produktet er sikkert og pålideligt for brugeren.

Pålidelighed er et af mange punkter som ligger Petzl nær. Pålidelighed er derfor i centrum for Petzl’s bekymringer, og det skyldes til dels deres høje ambitioner. Petzl har til mål, at deres produkter konstant skal fungere på samme niveau af ekspertise, samt endnu et mpl om at tillade nul defekte produkter at forlade deres faciliteter. For at sikrer dette i praksis, gennemgår hvert enkelt produkt en lang række af processor, du kan derfor være sikker på, at dit produkt er gennem testet fra top til tå.

Petzl pandelamper

Petzl pandelamper er naturligvis lige så innovative som resten af deres produkter. Petzl pandelygter er udarbejdet efter en lang række krav, så du som bruger kan være sikker på du får den mest optimale pandelampe. Pandelamperne fra Petzl er vidre udviklet år efter år, og du får derfor de skarpeste pandelygter, når du vælger en Petzl pandelampe. Petzl pandelygter er udstyret med 3 lysstyrker: lav, mellem og høj - så du bedre en vælge den lysstyrke der matcher dit behov. Derudover kan Petzl pandelamper vippes efter behov, så du får lyset der hvor du har brug for det. Det kunne f.eks. være du skal løbe en tur efter solnedgang, så kunne det være praktisk med lys der hvor du skal løbe, frem for lys direkte ud i luften. En Petzl pandelygte klarer let det problem, og pandelamperne er lette at indstille, så hvis du undervejs får brug for en anden vinkel på din Petzl pandelygte, du du gøre det let og hurtigt. 

Køb Petzl pandelygter online hos Outdoor Adventure

Hos Outdoor Adventure finder du et bredt udvalg af produkter fra Petzl. Du ved at kvaliteten er i orden når du vælger Petzl, så du kan koncentrere dig om at vælge det produkt der matcher dine behov og ønsker. Outdoor Adventure giver dig altid skarpe priser, billig fragt og hurtig levering. Hvis du har spørgsmål til os, produkterne eller andet, kan du altid kontakte os her, eller ringe til os på 70 60 55 01. Vi sidder klar til at hjælpe dig, og med over 30 års erfaring i branchen, kan vi guide og rådgive dig til det helt rigtige produkt. Vil du gerne afprøve forskellige modeller, er du i tvivl om hvilket du skal vælge og vil du gerne se dem an, kan du altid besøge os i vores showroom. Vi er beliggende på Kværkebyvej 30, 4100 Ringsted. Vi har altid kaffe klar på kanden, så du i ro og mag kan finde det helt rigtige produkt for dig.