Brug for hjælp ?
Ring til os på 70 60 55 01

Lygter

Befinder du dig ofte i det fri, og på forskellige tider af døgnet kan det være rart at have en lygte med sig. Med en lygte til outdoor kan du lyse større områder op som f.eks. en eng hvis du er på jagt eller vandretur og har brug for et større overblik over hvor du befinder dig henne. Vores lygter til outdoor har typisk flere forskellige lysstyrker, så du både kan lyse store steder op, men også mindre og mere specifike ting. En lygte til outdoor kan være god at have med hvis man overnatter i det fri, løber en tur i vinter halvåret hvor det kan være svært at nå det efter arbejde mens solen er fremme, til at fortælle uhyggelige historier rundt om lejrbålet. En lygte til outdoor er altså god i mange situationer. Hos Outdoor Adventure har vi sammensat et bredt udvalg af lygter i høj kvalitet, så du er sikret optimale lysforhold i naturen. 

Filtrer
Kategori
 1. 15 varer
 2. 16 varer
 3. 20 varer
 4. 6 varer
Farve
 1. 4 varer
 2. 1 vare
 3. 1 vare
 4. 2 varer
 5. 4 varer
 6. 1 vare
 7. 1 vare
 8. 5 varer
 9. 7 varer
Lumen
 1. 12 varer
 2. 7 varer
 3. 7 varer
 4. 2 varer
 5. 2 varer
Producent
 1. 3 varer
 2. 1 vare
 3. 1 vare
 4. 5 varer
 5. 2 varer
 6. 20 varer
 7. 4 varer
 8. 1 vare
 9. 6 varer
 10. 9 varer
 11. 2 varer
Pris
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Producent
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
Varer 1-30 af 55
30
60
90
Alle
Side
30
60
90
Alle


LED LYGTER

Hos Outdoor Adventure finder du et bredt udvalg af lygter til Outdoor. Vores lygter til outdoor er LED, det er fremtidens teknologi inden for kraftige lygter. Har du dårlige erfaringer med LED lygter, gætter vi på den er gammel, for der er sket meget på udviklingen af LED lygter på få år. Vores Outdoor LED Lygter er gennemtestet, og du finder deres batterilevetid på de specifikke produkter. Vi har outdoor lygter med en batterilevetid på helt op til 120 timer, det vil vi mene er en del. Mange af vores outdoor lygter kommer med genopladelig batteri, så du let kan få ny energi på din lygte uden at tænke på om du nu har husket at købe batterier. 

LOMMELYGTER til ethvert behov

Der kan være mange krav til en lommelygter, fælles for dem gælder at det skal være en god lommelygte. Definationen på en god lommelygte afhænger af dine behov og ønsker til en outdoor lygte. Måske det er vigtigt for dig den er vandtæt fordi du ved du ofte befinder dig i meget våde situationer i naturen, måske du ved at du max bliver udsat for en gang dansk regn, bevares den kan være voldsom, men så det måske nok den er vandafvisende. Vi anbefaler du danner dig et overblik over dine behov og ønsker til en lommelygte, så er du bedre stillet når du skal udvælge din outdoor lygte. 

PANDELAMPER til outdoor og arbejde

Pandelamper til outdoor er et praktisk valg til dig der har brug for at få noget lyst op, men som samtidig har brug for dine hænder frie. Pandelamper kan både være gode til løb, jagt og generel befærden i naturen. De seneste par år har mange hundeluftere der bor uden for byzonen også benyttet sig af panndelamper, da det giver dem en anden frihed end hvis de holder hunden med den ene hånd og en lommelygte med den anden. Vi anbefaler dig du vurdere hvad dine behov og ønsker til en pandelampe er. Det kunne f.eks. være hvis du skal bruge den til løb eller anden form for fysisk aktivitet, er det en vigtig faktore at den sidder godt fast. 

OUTDOOR LYGTER ONLINE

Køb din outdoor lygte online hos Outdoor Adventure. Vi fører et bredt udvalg af lommelygter og pandelamper af høj kvalitet. Fælles for vores outdoor lygter gælder, at de er den bedste kvalitet, det er din sikkerhed for, at du ikke pludselig løber tør for batteri i det fri efter begrænset brug. Vi har outdoor lygter som har en batterilevetid på 120 timer. Har du spørgsmål til vores outdoor lygter, så kontakt os gerne eller ring til os på 70 60 55 01. Har du lyst til at se vores udvalg af lygter til outdoor fysisk, kan du besøge os i vores showroom som er beliggende på Kværkebyvej 30, 4100 Ringsted. Vi er klar til at hjælpe og guide dig på vej til den rette outdoor lygte, online og fysisk. Du kan også hele vores udvalg af pandelamper og lommelygter på vores anden side Lygteshop.dk.