Brug for hjælp ?
Ring til os på 70 60 55 01

Kogegrej

Skal du på en længere tur i det fri, og kan du ikke undvære din morgenkaffe, så er en kogekedel måske det rigtige for dig. Vi har samlet et udvalg af forskellige kogekedler, så du kan lave vand til kaffe/te, opvask eller hvad du måtte mangle varmt vand til i det fri. Vores udvalg af kogegrej består af modeller i flere forskellige størrelser, så du finder helt sikkert en der passer til dig, dit behov og dine ønsker. Er du typisk alene på tur, behøver dit kogegrej måske ikke være alt for stort, men er du derimod typisk afsted med f.eks. hele familien, kan det være rart med kogegrej der kan rumme mange L.

Filtrer
Producent
  1. 3 varer
Pris
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Producent
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
3 varer
30
60
90
Alle
30
60
90
Alle


Kogegrej til alle situationer

Når man befinder sig i naturen må man være godt beredt. Det handler langt hen ad vejen om at have gennemskuet nogle af de udfordringer man vil støde på, så man kan pakke det rigtige udstyr hjemmefra. Det kan nogle gange være en svær disciplin at udvælge det rigtige udstyr, men en ting er sikkert, der skal mad og drikke til. Du bør altid huske at pakke proviant, så du ikke løber tør for energi når du befinder dig i det fri. Noget proviant kræver tilberedning, og du må derfor huske udstyret dertil. Kogegrej kan være et vigtigt led i madlavningen, men det kan også være et praktisk stykke udstyr, så du er sikker på du kan koge vand på din tur. 

Kogegrej kan være praktisk at medbringe på Outdoor ture, både lange og korte. Kogegrej er en behjælpelig del af dit køkkenudstyr, så du let kan få lavet mad i naturen. Kogegrej kan bruges til mange ting, madlavning, varme drikke, opvaskevand, etagevask og meget mere. Når du befinder dig i naturen, har du oftest langt til nærmeste vandhane, og man må derfor arbejde med det udstyr man har medbragt sig. Det kan derfor være praktisk med udstyr som kan være behjælpelige i flere situationer, som f.eks. kogegrej. 

Køb kogegrej online 

Vores kogegrej kan bruges sammen med mange af vores andre produkter. Vi håber du finder det kogegrej du har brug for. Har du spørgsmål til køb af kogegrej, så kontakt os gerne, eller ring til os på 70 60 55 01. Du kan også besøge os i vores showroom, beliggende på Kværkebyvej 30, 4100 Ringsted, her har du b.la. mulighed for at se produkterne an før du foretager dit køb. Vi har over 30 års erfaring i branchen, og vi bruger den gerne til at hjælpe og guide dig til det rette køb. Det rigtige køb for dig, er det der matcher dit behov og dine ønsker.