Monokikkerter til outdoor og fritid

Her finder du smarte monokikkerter i alle prisklasser. Hos Outdoor Adventure fører vi et bredt udvalg af monokikkerter som du kan betjene med kun en hånd. Dette er særdeles praktisk når man har hænderne fulde og ønsker en hurtig og nem fokusering som er enhåndsbetjent. Vores monokikkerter er vandtætte og praktiske til brug i den nordiske natur.

Når du køber din nye monokikkert hos Outdoor Adventure får du altid hurtig og gratis levering til hele Danmark. Vi har over 30 års erfaring så vi er altid klar til at hjælpe dig med at vælge den helt rigtige monokikkert !

Husk også at lade dig inspirere af vores store udvalg af kikkerter og håndkikkerter, eller lad dig friste af vores gode tilbud på outdoor- og jagtudstyr !

Vis som Gitter Liste

7 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Vortex Solo 10x25 monokikkert Vortex Solo 10x25 monokikkert Salg

  Vortex Solo 10x25

  Tilbudspris 679,00 kr Normalpris 749,00 kr
 2. Vortex Solo 8x25

  679,00 kr
 3. Vortex Solo 8x36

  1.179,00 kr
Vis som Gitter Liste

7 varer

pr. side
Faldende orden

Monokikkerter til fritid og fornøjelse

En monokikkert er særdeles praktisk når man vil have en god kikkert der ikke fylder så meget. Alle de monokikkerter vi forhandler hos Outdoor Adventure er vandtætte, og er typisk påfyldt nitrogengas for at sikre de indvendige dele mod fugt, støv og snavs. En god monokikkert skal være gummiarmeret så den kan holde til brug i naturen, og derudover er det vigtigt at kikkerten er nem at betjene. Specielt betjeningen kan være en udfordring når man benytter en monokikkert, idet det hele skal kunne foregå med kun en hånd. Hawke har udviklet en serie af monokikkerter der har en utrolig nem betjening, og en kvalitet der er suveræn.

Hvis du er på udkig efter en praktisk kikkert der ikke må fylde så meget, og skal kunne være i jakkelommen, er en monokikkert et rigtig godt valg.

Enøjet kikkert til vandring, jagt eller kajaksejlads.

Lige gyldigt om du skal bruge en kikkert til kajaksejlads, vandring i fjeldene eller blot som en handy kikkert til at have med på jagten, er en monokikkert er suverænt valg. En monokikkert bliver også kaldt en enøjet kikkert fordi den kun har en tube at kigge igennem. Mange bruger en monokikkert fordi den er handy og kompakt - derudover vejer en enøjet kikkert minimalt i forhold til en almindelig binokulær håndkikkert.

Hvis du påtænker at bruge din monokikkert til sejlads enten i robåd eller kajak, er vores anbefaling at man vælger en kikkert med højst 8x forstørrelse. Når man færdes på vandet er det meget svært at holde sin kikkert stille, hvis den har over 8x forstørrelse. De fleste marinekikkerter forstørrer kun op til 7x netop fordi den kan være så svær at holde stille.

Skal man bruge sin enøjede kikkert til vandring eller som fritidskikkert, kan man sagtens gå op i 10x forstørrelse og dermed få objekterne lidt tættere på end med en 8x forstørrelse.

Køb din monokikkert online hos Outdoor Adventure idag !

Når du køber din nye monokikkert online hos Outdoor Adventure får du altid hurtig og billig levering til hele Danmark. Vi har over 30 års erfaring fra branchen og kan rådgive dig til det helt rigtige køb af kikkert.

Hvis du vil have din nye kikkert i hånden inden du køber, er du altid velkommen i vores showroom i Ringsted, hvor vi har et stort udvalg af monokikkerter og håndkikkerter udstillet. Her kan du prøve din nye monokikkert inden du køber, og dermed være sikker på at få den helt rigtige model i forhold til dit behov. Hvis du har spørgsmål eller ønsker vejledning til at vælge den rigtige enøjede kikkert, er du altid velkommen til at fange os på 70605501.