Afstandsmåler til jagt og golf

Her finder du vores praktiske afstandsmålere til jagt, golf og fritid. Med en afstandsmåler fra Outdoor Adventure får du en præcis angivelse af afstanden til det objekt du ønsker. Det er særdeles praktisk når du skal vurdere hvor langt objektet er væk. Afstandsmålingen foretages med laserteknologi, hvorfor man altid er sikker på et pålideligt resultat indenfor en mindre margin. De fleste afstandsmålere er kompakte og nemme at medbringe på jagten eller på golfbanen.

Når du køber din nye afstandsmåler til jagt og golf hos Outdoor Adventure får du altid 30 dages fuld returret samt hurtig og fragtfri levering. 

Husk også at se nærmere på vores store udvalg af jagtkikkerter og håndkikkerter, eller lad dig friste af vores gode tilbud på outdoor- og jagtudstyr

Vis som Gitter Liste

2 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

2 varer

pr. side
Faldende orden

Køb afstandsmåler til jagt i dag !

Når du køber din nye afstandsmåler til jagt online hos Outdoor Adventure får du altid hurtig og billig levering til hele Danmark. Vi har showroom i Ringsted hvor du altid er velkommen i vores åbningstid. Her kan du teste og prøve vores udvalg af afstandsmålere til jagt, og dermed finde den helt rigtige til dit behov.