Brug for hjælp ?
Ring til os på 70 60 55 01

Jagtknive

I denne kategori finder du et bredt udvalg af knive til jagt. Så hvis du er glad for at gå på jagt, er du nødt til at have en kniv ved hånden når du har skudt byttet. Jagtknive findes i mange forskellige udgaver, og det er dit behov der afgør hvilken jagt kniv er den rette for dig. 

Find din jagtkniv herunder, og har du brug for hjælp er du naturligvis velkommen til at kontakte os eller ringe til os på 70 60 55 01 - vi sidder klar til at guide dig. 

Filtrer
Producent
  1. 1 vare
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Producent
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
1 vare
30
60
90
Alle
30
60
90
Alle


Hvilken jagtkniv skal du vælge?

En jagtkniv eller dolk er et uundværligt stykke værktøj på jagten. Den bør derfor være en fast del af dit jagtudstyr, og vigtigst af alt skal den altid være skarp, så du kan lave et rent snit der sikrer en human aflivning. Du finder et stort udvalg af slibesæt hos os, så du sikker på din kniv altid er skarp. Der findes mange forskellige modeller af jagtknive, hvilken der er den rette for dig afhænger naturligvis af dit behov, og måske du er på jagt efter en specifik jagtkniv som du syntes du mangler i dit jagtudstyr, det gør om noget din søgen noget lettere. I denne kategori finder du hele vores udvalg af jagtknive og jagtdolke. Altså knive som er ideelle til jagt. Vi fører et bredt udvalg så du kan finde lige netop den jagtkniv du søger, og fra en lang række af kendte brands, som vi ved leverer jagtknive af den bedste kvalitet. 

Har du brug for noget hjælp til at finde din nye jagtkniv, kan du med fordel læse med i nedenstående tekst, har sætter vi fokus på de forskellige typer jagtknive. 

Traditionel jagtkniv

Det som langt de fleste jægere vil betegne som en traditionel jagtkniv er en dolk hvor bladet er fastmonteret på skæftet. Altså en jagtkniv som ikke kan foldes, hvilket er med til at give en stabil kniv, som man virkelig føler man kan arbejde med. Den traditionelle jagtkniv har et enkelt knivblad som naturligvis må være skarp. Den traditionelle jagtkniv kommer typisk med en knivskede, hvilket både er for ikke at sløve kniven, men ikke mindst sikkerhedsmæssige årsager, så du kan have den med på tur uden at komme til skade. Den traditionelle jagtkniv bliver typisk brugt til at stikke en anskudt stykke vildt, til at brække den op og foretage en human aflivning. 

Folde jagtkniv

En folde jagtkniv er som navnet så fint antyder, en jagtkniv der kommer med at foldbart blad. En folde jagtkniv minder som regl på mange måder om en traditionel jagtkniv, da bladet typisk er det samme, og forskellen derfor ligger i hvor vidt om jagtkniven kan foldes eller ej. En folde jagtkniv fylder naturligvis det mindre i det at du kan folde den sammen til den halve størrelse. Det giver dig den fordel at kniven ikke behøver være i en knivskede, og nogle vil derfor finde den hurtigere at betjene. 

Jagtkniv med bugåbner

En jagtkniv med bugåbner minder på sin vis om en almindelig jagtkniv, idet at den har et stort blad. Forskellen ligger dog i, at denne kniv også kommer med en bugåbner. Er du nyjæger og ved du ikke hvad en bugåbner er, kommer her en hurtig forklaring. En bugåbner har en skarp klinge, er ikke spids i enden, og er utrolig effektiv til at brække dyr da den med sin ikke spidse ende mindsker risikoen for at stikke hul på mavesækken, hvilket man hvis du skulle være i tvivl, helst vil undgå. Bugåbneren er typisk en klinge for sig, men findes også som en ekstra feature på ryggen af det store blad. Du kan derfor finde en jagtkniv med bugåbner som matcher dine behov og ønsker til en jagtkniv. 

Køb din jagtkniv online eller i showroom hos Outdoor Adventure 

Du finder hele vores udvalg af jagtknive online her på siden, naturligvis til skarpe priser. Vi håber det ovenstående skriv gjorde dig klogere på hvilken jagtkniv du skal vælge. Er du stadig i tvivl er du velkommen til at kontakte os online eller ringe til os på 70 60 55 01 - vi har over 30 års erfaring i branchen, så vi kan uden tvivl guide dig til det rette valg af jagtkniv. Handler du online får du billig fragt og hurtig levering. Du har også mulighed for at besøge os i vores showroom som er beliggende på Kværkebyvej 30, 4100 Ringsted. Her kan du i rolige omgivelser finde den jagtkniv som passer til dig og dine ønsker.