Brug for hjælp ?
Ring til os på 70 60 55 01

Træfugle

I denne kategori kan du finde et flot udvalg af håndskåret træfugle i naturtro farver, som du kan have stående til pynt ude som inde. Det er nogle af de mest kendte fugle i haven, som du kan nyde synet af. Disse træfugle er gode både til haven, hjemmet, sommerhuset eller som en gave. 

Filtrer
Producent
  1. 11 varer
Pris
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Producent
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
12 varer
30
60
90
Alle
30
60
90
Alle


Træfugle som pynt i haven eller stuen

Leder du efter træfugle til at være en del af havens liv eller som pynt i din stue, så er Wildlife Garden's træfugle lige præcis det du leder efter. De har et bredt udvalg af forskellige træfugle, alle med forskellige designs og udformninger. Disse fugler adskiller sig fra andre træfugle med ikke kun at ligne kunst, men også med deres troværdige størrelser og farver at se meget livlige ud. Wildlife Gardens træfugle er designet i samarbejde med ornitologer, hvilket resulterer i at træfuglene liger de fugle du støder på i naturen. En træfugl kan give din stue eller have et livligt og elegant udtryk. Wildlife Gardens træfugle formår at få æstetik, miljø og design til at gå op i en højere enhed.

Træfuglene er håndskåret i god kvalitet og malet med miljøvenlig maling. Wildlife Garden har gennemtænkt alle detajler i deres udviklingsprocess, da naturen er deres hjerte nær og de ønsker at passe på den. Dette afspeljler sig f.eks. i deres valg af materialer, der er valgt med omhu for miljøet og naturen.

Træfuglene fra Wildlife Garden kan sættes på hylder, hænge fra en snor i loftet eller hvorend du nu skulle ønske at skabe lidt ekstra liv med en træfugl. Det er kun fantasien der er begrænsningen for hvordan vil dekorere dit hjem eller have med træfugle. Træfuglene kan fåes i forskellige arter, dog med udgangspunkt i de fugle der oftest besøger de danske haver. Træfuglene fåes desuden i forskellige størrelser, så du kan helt sikkert finde en som passer med din indretning.

Køb træfugle online eller i showroom

Du kan finde hele vores udvalg af træfugle online her på siden. Vi har billig fragt og hurtig levering, så du ikke behøver vente længe på din nye træfugl. Fandt du ikke lige den træfugl du søgte i vores sortiment, er du velkommen til at kontakte os online eller give os et kald på 70 60 55 01 - Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os hvis du skulle have andre spørgsmål til os eller vore produkter. Vi har over 30 års erfaring i branchen, så vi kan helt sikkert hjælpe dig. Vil du gerne se de forskellige fugle med dine egne øjne inden du træffer dit valg, er du velkommen i vores showroom. Vores showroom er beliggende på Kværkebyvej 30, 4100 Ringsted. Her er altid kaffe klar på kanden, og vi elsker en god snak om fugle, kikkerter og udeliv generelt, så kig endelig forbi.