Brug for hjælp ?
Ring til os på 70 60 55 01

Rengøring af optik

Hos Outdoor Adventure fører vi et blandet udvalg af rengøring til din kikkert eller andet optik. For at få det fulde udbytte af sin kikkert eller sit kamera, er det vigtigt at holde linserne rene og pæne. Med vores rensesæt kan du hurtigt og nemt rengøre dit optik og få det bedste resultat.

Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Producent
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
3 varer
30
60
90
Alle
30
60
90
Alle


Få et klart syn med rengøring af optik

Der er få ting der er mere irriterende end et objektiv belagt med støv og fedt, når man ønsker at iagttage naturens dyr og fugle. Periodisk vedligeholdelse og rengøring af din kikkert eller andet optik er afgørende for at sikre en optimal naturoplevelse. Desuden, ved korrekt vedligeholdelse med passende rengøringsmetoder, kan dit udstyr vare længere - en fordel for alle, især for dig, som har investeret i et kostbart stykke udstyr, der kan holde i mange år. Her på siden tilbyder vi et varieret udvalg af rengøringskits, der gør det nemt at rense dit optiske udstyr for støv, snavs, fedtede fingeraftryk og alt andet, det måtte blive udsat for. Mange af vores kits er også velegnede til rengøring af kameraobjektiver.

Vores udvalg af rengøringssæt inkluderer ofte en handy børste, som nemt kan drejes ind og ud, så du ubesværet kan medbringe den uden risiko for skade fra regn. Kitsene indeholder også typisk en blæser til at fjerne de største partikler og snavs fra linserne, rensevæske til at fjerne genstridige pletter og fedtpletter, og en mikrofiberklud til aftørring. Endelig finder du også linsepapir, der ikke fnugger, så dine linser fremstår krystalklare.

Køb rengøring til kikkert online hos Outdoor Adventure

Vores udvalg af rengøringsprodukter til din kikkert er tilgængeligt online. Skulle du have spørgsmål eller brug for vejledning til at vælge det rette rengøringskit, vil vi meget gerne hjælpe. Med over 30 års erfaring i branchen kan vi uden tvivl guide dig til det bedste valg. Kontakt os online, ring på 70 60 55 01, eller besøg os i vores showroom på Kværkebyvej 30, 4100 Ringsted. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Se vores udvalg af håndkikkerter, udsigtskikkerter og special optik.