Indlæser...

Udsigtskikkerter til outdoor og fritid

Hos Outdoor Adventure fører vi et bredt udvalg af praktiske udsigtskikkerter. En udsigtskikkert udmærker sig ved at kunne zoome meget tæt ind på objekter, og man vil herved kunne komme meget tæt på dyr, skibe, huse eller blot den fantastiske natur.

En udsigtskikkert er særdeles praktisk i mange situationer, og vi forhandler nogle af de bedste mærker på markedet. 

Når du køber udsigtskikkerter online hos Outdoor Adventure får du altid hurtig og gratis levering. Vi har over 30 års erfaring fra branchen, derfor kan vi rådgive dig til det helt rigtige valg af kikkert. Er du i tvivl om hvilken kikkert du skal vælge, er vi altid klar ved telefonen på 70 60 55 01 eller du kan sende en besked her.

Vis som Gitter Liste

5 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

5 varer

pr. side
Faldende orden

Hvilken udsigtskikkert skal man købe ?

En udsigtskikkert er næsten uundværlig hvis man bor tæt på vandet og vil have udsigten over vandet helt tæt på. Derudover er en udsigtskikkert perfekt til at komme helt tæt på fugle og natur, og dermed få nogle helt nye nuancer af naturen præsenteret helt tæt på. Der findes mange udsigtskikkerter på markedet, derfor kan det godt være lidt en jungle at finde den helt rigtige kikkert til det behov man har. Vi vil her forsøge at give et par tips til hvad man skal kigge efter, og ikke mindst hvad man skal overveje inden man køber.

Hvilken prisklasse ?

Et godt udgangspunkt er at vælge den prisklasse som du ønsker din nye udsigtskikkert skal være i. Hvis du først har valgt det prisniveau du gerne vil være i, er det væsentligt nemmere at spore dig ind på netop den udsigtskikkert der passer til dit behov. Ønsker du en all-round kikkert uden at have de helt store krav, er en kikkert i prislejet 500,- til 1000,- et udemærket bud. Ønsker du derimod noget bedre kvalitet og ikke mindst et noget bedre lysindfald skal man vælge en kikkert der ligger over cirka 2500,-

Hvilken forstørrelse ?

Forstørrelsen afhænger i høj grad af hvilket formål du skal bruge kikkerten til. En god all-round udsigtskikkert har en forstørrelse mellem 20-60 gange, dette er i de fleste tilfælde rigtig fint til almindelige opgaver. Skal du virkelig tæt på et objekt kan du få forstørrelser helt op til 75x, her stilles der dog større krav til et ordentligt stativ for at holde kikkerten stille.

Køb udsigtskikkerter online med gratis fragt !

Når du køber udsigtskikkerter online hos Outdoor Adventure får du altid hurtig og gratis levering. Vi har over 30 års erfaring fra branchen, derfor kan vi rådgive dig til det helt rigtige valg af kikkert. Er du i tvivl om hvilken kikkert du skal vælge, er vi altid klar ved telefonen eller du kan sende en besked her.

Husk at se nærmere på vores udvalg af praktiske kikkerter og håndkikkerter eller lad dig friste af vores gode tilbud på outdoor- og jagtudstyr !