Brug for hjælp ?
Ring til os på 70 60 55 01

Kikkertstativ

Et kikkertstativ er en nødvendig del når når man kigger på ny udsigtskikkert. På grund af den store forstørrelse som udsigtskikkerter giver, har man behov for en god og stabil base som kikkerten kan monteres på. Hos Outdoor Adventure finder du et bredt udvalg af stativer til kikkerter, som med garanti vil leve op til dine forventninger.

Køb dit kikkertstativ online hos Outdoor Adventure med hurtig og billig levering. Du er også meget velkommen til at besøge os i vores showroom i Ringsted, hvor vi har de fleste modeller udstillet.

Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Producent
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
6 varer
30
60
90
Alle
30
60
90
Alle


Kikkertstativ til alle formål 

Kikkertstativer kan anvendes til mange formål, da de både kan anvendes som stativ til håndkikkert, udsigtskikker og kamera. Skal kikkertstativet anvendes til håndkikkert kræver det et mellemled i form af en kikkertholder. Kikkertstativer kan indstilles i flere forskellige højder, så du kan let tilpasse dem dit formål. Kikkertstativer fra f.eks. Fotomate kan panorere 365°, det vil sige at du kan følge dit objekt let. 

Kikkertstativer sammen med en udsigtskikkert kan både være et praktisk redskab på jagt, du får en større forstørrelse end med en håndkikkert, derfor kan du hurtigt på længere afstand danne dig et overblik over hvad der befinder sig i det fjerne. Du kan også vælge at bruge din håndkikkert på et kikkertstativ, det kræver blot et lille mellemled i form af en kikkertholder. Kikkertstativer med udsigtskikkerter er ligeledes hos nogle en fast del af inventaret i stuen, da det gør at fuglelivet i haven kan studeres ned til fuglenes mindste detaljer.

Find kikkertstativer online

Du finder hele vores udvalg af kikkertstativer online her på siden. Hos Outdoor Adventure finder du altid god kvalitet, vi har over 30 års erfaring i branchen, og vi vælger udelukkende produkter fra leverandører som vi ved har kvaliteten i orden. Køber du kikkertstativ online får du billig fragt og hurtig levering. Har du spørgsmål til os, vores produkter eller andet kan du altid kontakte os her, eller ringe til os på 70 60 55 01. Vi sidder klar bag tasterne og røret til at guide dig på vej til dit næste køb. Vil du gerne afprøve forskellige modeller, er du tvivl om hvilken højde stativ der passer til dig eller har du andre tvivl kan du altid besøge os i vores showroom. Vi er beliggende på Kværkebyvej 30, 4100 Ringsted. Her kan du afprøve forskellige modeller, stille spørgsmål og meget andet. Om du vælger at købe kikkertstativ online eller i showroom, vil vi glæde os til at tage imod dig!