Liggeunderlag

Hvad end din grund er til at overnatte i den skønne natur, så er det altid vigtigt at have at godt liggeunderlag at sove på. Liggeunderlaget er sammen med en sovepose noget af det mest essentielle for en god nats søvn. Hvilket ikke må underkendes hvis man f.eks. er på vandretur og bruger kroppen fysisk meget på en dag. På et tidspunkt skal din krop have’ hvile, og hvorfor ikke give kroppen den bedste form for hvile? Med et godt liggeunderlag sikre du, at du ikke vågner op med ondt i ryggen eller general ømhed rundt omkring i kroppen, og på den måde er du bedst muligt oplagt til at udforske de eventyr der venter.

Husk at se vores udvalg af soveposer, så er du klar til en overnatning i det fri!

Vis som Gitter Liste

1 vare

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

1 vare

pr. side
Faldende orden

Vælg det rigtige liggeunderlag

Hos Outdoor Adventure har vi samlet et udvalg af produkter som vi mener du har eller får brug for når du skal overnatte i det fri. Vi har dermed et bredt udvalg af liggeunderlag, så let kan vælge mellem om det skal være et luftunderlag eller et skumunderlag. Blandt vores liggelagstyper finder du forskellige modeller, som f.eks. luftunderlag, her finder du både de oppustelige og de selvoppustelige. Vi anbefaler du ser resten af vores sovegrej, så du er sikker på du får alt det udstyr med du har brug for, for at få en god nats søvn i det fri. Selvom vi hos Outdoor Adventure udelukkende fører liggeunderlag af den bedste kvalitet, kan de ske at der går hul på et luftunderlag, af forskellige oversager. Derfor har vi også et udvalg af reparation sæt, så hvis uheldet er ude, kan du reparere det og stadig få en god nats søvn. Som outdoorentusiast ved du at dit grej skal kunne holde til en del, og du ved også hvor hurtigt der kan ske noget uventet på turen. Vi har liggeunderlag i alle størrelser, så du let kan have plads til alt dit udstyr i rygsækken, også liggeunderlag.

Køb liggeunderlag online eller i showroom hos Outdoor Adventure

Du finder hele vores udvalg af liggeunderlag online her på siden. Køber du liggeunderlag hos Outdoor Adventure får du fri fragt og hurtig levering. Har du spørgsmål kan du kontakte os her eller ringe til os på 70 60 55 01. Vi sidder klar bag tasterne og røret til at hjælpe og guide dig på vej til valg af det helt rigtige liggeunderlag. Vi har over 30 års erfaring i branchen, og vi vil elske at hjælpe dig på vej med det helt rigtige udstyr. Du kan også besøge os i vores showroom, beliggende på Kværkebyvej 30, 4100 Ringsted. Vores showroom er åbent efter aftale, så tøv endelig ikke med at række ud til os, vi åbner det gerne når det passer dig. I vores showroom kan du se hele vores udvalg af liggeunderlag, stille spørgsmål, afprøve produkter og meget mere.