Brug for hjælp ?
Ring til os på 70 60 55 01

Knivslibesæt

Er du træt af sløve knive, eller har du lige købt dig en ny knivskarp kniv som du gerne vil vedligeholde, så du kommet til det rigtige sted. I denne kategori finder du knivslibesæt der passer til alle knive, store som små, til outdoor knive eller køkkenknive. Vi fører et bredt udvalg der b.la. består af knivslibesæt fra Lansky der kan indstilles i forskellige grader, så du sikker på du sliber din kniv i den rette vinkel.
Se også vores udvalg af knive til outdoor eller lad dig friste af vores smarte foldeknive.

Filtrer
Producent
  1. 4 varer
Pris
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Producent
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
4 varer
30
60
90
Alle
30
60
90
Alle


Vedligeholdelse med knivslibesæt

Du har sikkert prøvet at arbejde med en sløv kniv, du ved også at der ikke findes noget værre. Det er svært at arbejde med en sløv kniv, og den er derfor heller ikke lige så sikker at bruge.  Vi anbefaler du sliber dine knive ofte. Vi bliver tit spurgt hvor ofte man skal slibe sine knive, det er svært at svare på da outdoor knive bliver brugt med stor varians. Køkkenkniv anbefales typisk at én gang om ugen, det kan måske hjælpe dig med antallet af gange du bruger din kniv til sammenligning.

Hvilken type knive er bedst egnet til at slibe med et knivslibesæt?

For at finde det bedste knivslibesæt skal du overveje, hvilken type knive du skal slibe. Et knivslibesæt er designet til at slibe stålknive med en skarp klinge. Det er vigtigt at vælge knive, der er fremstillet af rustfrit stål, hårdt stål eller kulstål. Knive lavet af keramisk materiale er ikke egnede til slibning med et knivslibesæt.

Brug af knivslibesæt

Når du skal slibe din kniv, findes der et bredt udvalg af produkter du kan gøre det med. Hos Outdoor Adventure finder du et bredt udvalg af knivslibesæt, fælles for dem gælder at de er velegnet til outdoorknive. Vi har udvalgt et sortiment af knivslibesæt af høj kvalitet da vi ved du har din kniv kær. Vores sortiment består af knivslibesæt der kan slibe knive i forskellige vinkler, så du finder helt sikkert et knivslibesæt der matcher dine behov og ønsker. Du finder b.la. knivslibesæt fra Lansky, de er de førende på markedet. Deres knivslibesæt kan indstilles i flere forskellige vinkler, så du kan benytte det på alle dine knive, samtidig med du holder vinklen korrekt hele vejen igennem slibningen. Vi har lavet et blogindlæg der step by step guider dig igennem til hvordan du bruger dit knivslibesæt korrekt – Guide til knivslibning med Lansky.

Er det nødvendigt at smøre knivene med olie, når de skal slibes?

Ja, det er vigtigt at smøre knivene med olie, før du sliber dem. Dette hjælper med at holde dem smidige og minimerer risikoen for at ødelægge dem under processen. Det er også en god ide at skylle knivene ned med varmt vand efter slibning for at fjerne slibemidlet.

Køb knivslibesæt online eller fysisk

Du finder hele vores udvalg af knivslibesæt online her på siden. Vi tilbyder billig fragt og hurtig levering, så du let kan få knivskarpe knive. Er du i tvivl om hvad du skal vælge, eller har du spørgsmål til os eller vores produkter, så kan du kontakte os her, eller ringe til os på 70 60 55 01. Vi sidder klar bag tasterne og røret til at hjælpe og guide dig. Vi har over 30 års erfaring i branchen, og vi hjælper med glæde dig med det rigtige køb. Vil du gerne se vores udvalg og afprøve inden du foretager dit endelig valg, kan du besøge os i vores showroom. Vi holder til på Kværkebyvej 30, 4100 Ringsted. Vi vil glæde os til at tage imod dig !