Brug for hjælp ?
Ring til os på 70 60 55 01

Grillriste

I denne kategori finder du et udvalg af grillriste til bål. Vi har et bredt udvalg af forskellige modeller af grillriste, nogle med ben og andre uden som kan hænges op. En grillrist er et praktisk stykke køkkenudstyr, som er perfekt til bålmad. Skal du stege et stykke kød, varme et brød, ha' en bund du kan sætte din pande på, kan du bruge en grillriste. Grillriste til bål kan bruges til mange former for madlavning, det er kun fantasien som sætter grænser. 

Se også vores udvalg af spisegrej, kogegrej, pander og gryder - så er du udstyret med alt du behøver til mad over bål. 

Filtrer
Producent
  1. 1 vare
  2. 3 varer
Pris
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Producent
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
4 varer
30
60
90
Alle
30
60
90
Alle


Grillriste til bål

Hos Outdoor Adventure sælger vi udstyr, som gør det let og bekvemt for dig at lave mad udendørs. Vi har et bredt udvalg af produkter i alle prisklasser, så du kan finde noget der passer til dine behov og ønsker. Med en grillrist får du nemt grillet mad over bål. Det siger lidt sig selv, men det er lettere at transportere en grillrist end en hel grill. Så du får med lethed grillet kød over bål med en grillrist.

Vores grillriste er både til dig der er nybegynder i outdoor, som skal på sit første eventyr og stadig er i tvivl om hvad du skal medbringe. Men vores grillriste er også til dig der har mange års erfaring med outdoor, og som måske endda holder af at gå på jagt og ved hvor lækkert et stykke grillet vildt smager. En grillrist er nem at betjene, den tjener mange formål og det er generelt svært at komme med et modargument for hvorfor du ikke skal købe en grillrist. Har du haft en grillrist før, kan du sikkert skrive under på den ikke er til at undvære når først man har prøvet en.

Mange er skiftet til gasgrill, og det kan helt sikkert noget, specielt letheden i tændingsprocessen vinder over de ellers klassiske kulgrille. Har du smagt et kød grillet på gasgrill vs et stykke kød fra en kulgrill, vil nogen mene at du ja ganske rigtigt får to stykker grillet kød, men du mangler den røgede smag som kullene giver. På samme måde får du en god røg smag hvis du benytter en grillrist på bål, det kan altså noget helt særligt.

Køb grillriste online

Find din nye grillrist online hos Outdoor Adventure. Du kan finde vores udvalg af grillriste på vores hjemmeside, men du finder dem også i vores showroom. Her står vi altid klar med et smil læben, klar til at hjælpe og guide dig til det rette køb. Det rette køb for dig, er det der matcher dit behov og dine ønsker. Vi har 30 års erfaring i branchen, så vi vil mene vi ved bare en lille smule om vores produkter. Kontakt os gerne eller ring til os på 70 60 55 01 hvis du har spørgsmål til os - vi vil glæde os til at hjælpe dig!