Brug for hjælp ?
Ring til os på 70 60 55 01

Stabilotherm

Stabilotherm er en svensk producent af outdoor- og jagtudstyr. Siden 1984 har Stabilotherm udviklet og produceret kvalitetsprodukter til brug i naturen. Stabilotherm er et mærke under det fælles navn Pergite Outdoor som også har mærker som Grey Oak og Rexa.

Køb Stabilotherm produkter online hos Outdoor Adventure - Vi sender hurtigt og billigt. Husk også at se nærmere på vores udvalg af outdoorudstyr eller lad dig friste af vores store udvalg af praktiske kikkerter !

Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Producent
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
3 varer
30
60
90
Alle
30
60
90
Alle


Stabilotherm

Stabilotherm har siden 1984, produceret og leveret et bredt udvalg af outdoor produkter til hele norden. Med deres snart 40 år i branchen er Stabilotherm en af Sveriges største leverandører af både jagt- og outdoorudstyr. Stabilotherm har over tiden udviklet en stor produktportefølje, som indeholder kvalitetsprodukter, som du kan bruge outdoor. Så hvis du er en rigtig outdoorentusiast der holder af at opholde dig i naturen, vil du uden tvivl finde Stabilotherms produkter fede, da de vægter bæredygtighed og funktionalitet højt i deres udviklingsproces. Dette betyder også, at når du vælger et produkt fra Stabilotherm, har du valgt et stykke udstyr som kan følge dig i mange år frem og som samtidig beskytter miljøet. Stabilotherm er værd at holde et øje med, da vi langt fra er færdig med at se produkter fra deres hænder, de er i en konstant udviklingsfase, hvor de hele tiden kommer med nyt fedt outdoor grej.

Stort udvalg af Stabilotherm

Stabitherm producerer et stort udvalg af udstyr der kan matche ethvert outdoor behov. Så hvis du er på udkig efter godt udstyr, der kan holde tur efter tur, er Stabilotherm et godt bud. Hos Outdoor Adventure finder du et bredt udvalg fra Stabilotherm som dækker stegepander, knive, termoflasker, lommelærker m.m. På denne side finder du hele vores udvalg af Stabilotherm produkter, som blandt andet byder på den populære trækop fra Nak og Æd. Trækoppen blev introduceret for de fleste i tv-programmet Nak og Æd og har siden da, været en populær varer. Dette skyldes at trækoppen har et unikt design, med en lædersnor i enden og en kapacitet på 1,2 dl. Denne trækop er den perfekte makker til dit næste eventyr, når tørsten melder sig.

Om du er glad for at gå på jagt eller generelt befinde dig i det fri, er det vigtigt at have det rigtige udstyr med, som er holdbart og funktionelt. Stabilotherm leverer en række produkter ideelle til jagt. Deres jagtserie er præget af camouflage, så du ikke behøver tænpe på om dit bytte ser dig.

Høj kvalitet og funktionalitet med stabilotherm

Under udvikling af produkter hos Stabilotherm, gennemgår deres produkter en længere udviklingsproces, hvilket gør, at deres produkter får en bedre holdbarhed, samt har en høj kvalitet. Når Stabilotherm udvikler produkter, har de fokus på funktionalitet, hvilket tydeligt afspejler sig i deres færdige produkter, da man med det blotte øje kan se der har været fokus på detaljen.

Køb Stabilotherm online hos Outdoor Adventure eller i showroom

Du finder et stort udvalg af Stabilotherm online her på siden, og det gør du naturligvis fordi at vi hos Outdoor Adventure er vilde med Stabilotherm. Stabilotherm’s produkter er geniale til dig der elsker at gå på jagt eller generelt befinde dig i naturen. Derfor kan i vores udvalg af Stabilotherm finde lige præcis det udstyr du søger, eller måske ikke vidste du manglede til dine kommende eventyr. Vælger du at handle online hos os, får du typisk leveret din pakke dagen efter, såfremt at du vælger levering til pakkeboks. Vi tør derfor godt garantere dig en sikker nethandel med et højt serviceniveau. Vil du gerne have produkterne i hænderne inden du træffer dit valg, er du velkommen i vores showroom som er beliggende på Kværkebyvej 30, 4100 Ringsted. Her kan du i rolige omgivelser finde lige netop det produkt du søger, samt få vejledning så du går her fra med det helt rigtige Stabilotherm produkt.