Brug for hjælp ?
Ring til os på 70 60 55 01

Klarus

Ønsker du skarpt og pålideligt lys der med garanti vil imponere dig, så er du kommet til det helt rigtige sted. Med KLARUS LED lygter får du imponerende lys som gør nat til dag. KLARUS LED Lygter benytter sig af højteknologiske LED pærer som kan programmeres til f.eks. forskellige lysstyrker.

Når du køber din nye Klarus lygte hos Outdoor Adventure får du naturligvis altid hurtig og billig levering til hele Danmark. Vi hjælper og rådgiver dig til det helt rigtige køb, og du kan altid benytte dig af vores 30 dages returret.

Filtrer
Farve
  1. 1 vare
Lumen
  1. 1 vare
  2. 3 varer
  3. 7 varer
  4. 1 vare
  5. 1 vare
Producent
  1. 20 varer
Pris
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Producent
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
21 varer
30
60
90
Alle
30
60
90
Alle


Hvem er Klarus?

Klarus blev etableret i 2011 og tog hurtig verden med storm. På 10 år har Klarus formået at have partnere i detailhandlen i over 100 lande og regioner globalt. Klarus er derfor et navn du bør kende hvis du er på udkig efter en god lygte. Klarus er grundlagt med formål om at forpligtige sig til at forsyne militære- og udendørsentusiaster med professionelt kvalitetsbelysningsudstyr, som man naturligvis kan stole med fuld tillid. De seneste 10 år har Klarus udover at have etableret et stærkt netværk, fokuseret på kontinuerlig produktforskning og brandudvikling, så de i dag fremstår som et stærkt brand med en lang række stærke produkter, der er gennem testede.

Klarus har en sund forretningsfilosofi som skaber en merværdi for dig som kunde. Klarus største forretningsformål er at skabe værdi for deres kunder, samt at være ansvarlige erhvervsborgere. Du kan derfor være sikker på, at når du vælger et produkt fra Klarus, at du får et produkt der er designet til dig, brugervenligheden er derfor i top og det samme er kvaliteten, da Klarus’ produkter er testet til forskellige behov. Når du vælger Klarus som producent vælger du også et firma der prioriterer at være ansvarlige erhvervsborgere, det vil med andre ord sige de har fokus på miljøet når de producerer, pakker og sender deres produkter. I samme stil er Klarus’ vision at levere bærbare belysningsprodukter af høj kvalitet ved at blive verdens førende mærke.

Klarus lommelygter

Er du på jagt efter en kraftig lommelygte, praktisk lommelygte, stor eller lille lommelygte er Klarus et fremragende valg af Brand. Klarus lommelygter er innovative, gennem testede og af den højeste kvalitet. Gennem de seneste år har lommelygter fra Klarus vundet flere forskellige priser, som f.eks. Bedste lommelygte. Der er mange gode grunde til at vælge en Klarus lommelygte, så du skal kun bekymre dig om hvilken det skal være. Hvilken lommelygte der er den rette til dig, afhænger af dine behov og ønsker, men uanset hvad dine behov og ønsker er, vil du helt sikkert finde en Klarus lommelygte der kan matche det. Klarus lommelygter findes i et bredt udvalg der består af mange forskellige modeller, farver, størrelser mm. Er du i tvivl om hvilken Klarus lommelygte der er den rigtige for dig, så kontakt os gerne, vi hjælper gerne dig på vej til at finde den perfekte lommelygte til dig.

Køb Klarus online eller i showroom

Du finder hele vores udvalg af Klarus online her på siden. Du kan let filtrere i de forskellige kategorier, så du får udvalget tilpasset lige netop det du søger. Er du i tvivl om hvilken Klarus lygte du skal vælge, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os her, eller ringe til os på 70 60 55 01. Vi sidder klar bag tasterne og røret til at hjælpe dig på vej til at træffe det rigtige valg af lygte. Vi har over 30 års erfaring i branchen, og vi rådgiver og guider rigtig gerne dig. Vil du gerne afprøve forskellige modeller inden du træffer dit valg, er du velkommen til at besøge os i vores showroom. Vi er beliggende på Kværkebyvej 30, 4100 Ringsted. Vores showroom er åben efter aftale, så tøv endelig ikke med at række ud til os, vi holder gerne åben for dig, når det passer dig.