Brug for hjælp ?
Ring til os på 70 60 55 01

Vandflasker

Vigtigheden af indtag af væske kan ikke understreges nok, uanset hvad du laver. Hvis du dyrker sport, vandre eller på anden måde er mere fysisk aktiv ind du plejer, skal du sørge for at få endnu mere væske indtaget. Hos Outdoor Adventure har vi samlet et udvalg af vandflasker, så du er sikker på du kan få indtaget rigeligt med væske på dine eventyr.

Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Producent
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
1 vare
30
60
90
Alle
30
60
90
Alle


Vandflasker til Outdoor

Du har sikkert haft mange drikkedunke og vandflasker gennem tiden, sikkert fra barnsben. Der er sket meget siden, og der sket en lang række tiltag i form af lovgivning omkring plastikflasker, og øget fokus på miljøet. Hos Outdoor Adventure sælger vi vandflasker der er gennemtestede, og som lever op til alle de krav der er.

I denne kategori finder du vandflasker til udendørsbrug, mange af vores vandflasker er i stål. Stål er et slidstærkt materiale, som tåler de slag og stød en vandflaske vil få når den er med på eventyr. Er du glad for at vandre, og rejser du gerne tilandre lande og vandre i f.eks. fjelde, ved du at der i det høje luftlagt kan være sparsomt med ilt, og man bruger meget energi. Der er kan også være langt til nærmeste vandpost, og det er derfor godt at være udstyret med en god vandflaske.

Find vandflasker online

Vi har sammensat et bredt udvalg af vandflasker, så du kan finde en der matcher dine behov og ønsker. Du finder dem online på vores hjemmeside, eller i vores showroom beliggende på Kværkebyvej 30, 4100 Ringsted. Har du spørgsmål til produkterne, eller andre former for spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan også ringe til os på 70 60 55 01. Vi har mange års erfaring i branchen, og vi bruger den gerne til at hjælpe og guide dig til det rette køb.