Brug for hjælp ?
Ring til os på 70 60 55 01

Jagtkikkert

Hos Outdoor Adventure fører vi et bredt udvalg af kikkerter til jagt. Vi har udvalgt de bedste mærker indenfor optik, flere af dem med helt op til 30 års garanti. En kikkert til jagt skal være vandtæt og pålidelig i den danske natur. Skulle du være i tvivl om hvilken jagtkikkert du skal vælge, kan du læse vores anbefalinger herunder eller kontakte os på 70 60 55 01, så vil vi rådgive dig til det helt rigtige køb af kikkert.

Når du køber din nye jagtkikkert online hos Outdoor Adventure får du altid 30 dages fuld returret, samt hurtig og billig levering til hele Danmark !

Filtrer
Coating
 1. 2 varer
 2. 51 varer
Forstørrelse
 1. 18 varer
 2. 30 varer
 3. 5 varer
Frontlinsediameter
 1. 3 varer
 2. 38 varer
 3. 11 varer
 4. 1 vare
Producent
 1. 2 varer
 2. 6 varer
 3. 8 varer
 4. 11 varer
 5. 10 varer
 6. 4 varer
 7. 12 varer
Prismer
 1. 51 varer
 2. 2 varer
Vandtæt
 1. 6 varer
 2. 39 varer
 3. 8 varer
Pris
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Producent
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
Varer 1-30 af 53
30
60
90
Alle
Side
30
60
90
Alle


Hvilken jagtkikkert skal jeg vælge ?

Når du skal vælge den helt rigtige jagtkikkert til netop dit behov, er der nogle ting du skal være opmærksom på. Det er en række af punkter der sikrer dig, at du vælger den helt rigtige jagtkikkert, som kan matche dine behov og ønsker til netop en jagtkikkert. Først og fremmest skal du vurdere hvor stor forstørrelse du har behov for. Forstørrelsen afgør hvor mange gange du får objektet forstørret. Som jagtkikkert anbefaler vi en forstørrelse på 8x - 12x, mange gange er en forstørrelse på op til 10x rigeligt. Der er flere grunde til at en jagtkikkert med 10x forstørrelse er en passende forstørrelse. Dels skyldes det, at så snart man kommer op på en forstørrelse over 10x kan jagtkikkerten være svær at holde stille. Men det skyldes også at du sjældent har brug for at få objektet 12x tættere på, da du ikke skal nær studere dyrets mindste detaljer, på samme måde som fugleentusiaster gør.

Dernæst anbefaler vi du vælger hvor stor frontlinsediameteren skal være. Frontlinsediameteren på din jagtkikkert kan være afgørende til flere ting. Vi anbefaler en frontlinsediameter på 42mm - 50mm, hvilket er det samme som en allround kikkert eller større. Frontlinsediameteren har betydning for dig der gerne vil bruge din jagtkikkert i skumringstiden. Det skyldes at der er behov for rigelig med lysindtag, for at du kan benytte din jagtkikkert i skumringstiden hvor der er begrænser med lys. Et godt lysindtag giver dig de bedste vilkår for at benytte din jagtkikkert i skumringstiden, hvilket er optimalt for dig der er afsted på jagt netop i de timer, og som jæger ved du naturligvis, at det er afgørende at det er det rette byttedyr der er på kornet.

Vandtætte jagtkikkerter

En kikkert der skal bruges til jagt, bør naturligvis også være vandtæt. Når man er på jagt er det aldrig til at vide hvad vejret bringer, eller hvilke udfordringer man støder på undervejs. Det er derfor godt at vælge udstyr der er pålideligt, og som kan holde til jagt brug. De fleste mærker på markedet har gasfyldte kikkerthuse, netop for at opnå vandtæthed og ikke mindst dugfrihed. Det sikrer dig, at du altid kan regne med pålidelighed fra din jagtkikkert. Du er sikker på du kan benytte din jagtkikkert i alt slags vejr, samt at den ikke dugger, netop som du har spottet dit bytte. En jagtkikkert bør som minimum være fyldt med nitrogengas, for at opfylde disse behov. Alle de jagtkikkerter vi forhandler hos Outdoor Adventure er naturligvis 100% vandtætte, så de kan bruges under alle forhold i den danske natur.

Køb din jagtkikkert online hos Outdoor Adventure !

Er du på udkig efter en god og praktisk jagtkikkert er du sikker på at finde det her. Vi har samlet et bredt udvalg af jagtkikkerter fra en lang række kendte brands. Vores sortiment af jagtkikkerter rummer derfor flere forskellige typer jagtkikkerter, der alle har deres detaljer der gør dem unikke. Vi ved godt det kan være svært at finde den helt rigtige jagtkikkert, så hvis du stadig er i tvivl om hvilken jagtkikkert du skal vælge, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på 70 60 55 01, eller sende os en besked. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at vælge den helt rigtige kikkert til jagt. Når du køber din nye jagtkikkert hos Outdoor Adventure får du altid hurtig og billig levering til hele Danmark. Med over 30 års erfaring fra jagtbranchen, kan vi hjælpe dig med det helt rigtige valg af kikkert. Hvis du vil prøve din nye jagtkikkert inden du køber, er du altid velkommen i vores showroom i Ringsted. Vi er beliggende på Kværkebyvej 30, 4100 Ringsted, her finder du et stort udvalg af kikkerter til forskellige behov. Du kan naturligvis afprøve alle de modeller vi har og på den måde hurtigt bestemme dig for den helt rigtige jagtkikkert til netop dit behov.

Husk at se hele vores sortiment af kikkerter eller lad dig friste af vores suveræne håndkikkerter. Hos Outdoor Adventure fører vi også et bredt udvalg af jagtudstyr til den kræsne jæger.