Jagtkikkerter - Vandtætte og pålidelige

Hos Outdoor Adventure fører vi et bredt udvalg af kikkerter til jagt. Vi har udvalgt de bedste mærker indenfor optik, flere af dem med helt op til 30 års garanti. En kikkert til jagt skal være vandtæt og pålidelig i den danske natur. Skulle du være i tvivl om hvilken jagtkikkert du skal vælge, kan du læse vores anbefalinger herunder eller kontakte os på 70 60 55 01, så vil vi rådgive dig til det helt rigtige køb af kikkert.

Når du køber din nye jagtkikkert online hos Outdoor Adventure får du altid 30 dages fuld returret, samt hurtig og gratis levering til hele Danmark !

Vis som Gitter Liste

5 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Outdoor Explory 8x42 Outdoor Explory 8x42 Salg

  Outdoor Explory 8x42

  Tilbudspris 589,00 kr Normalpris 799,00 kr
 2. Hawke Nature-Trek 10x42 Håndkikkert Hawke Nature-Trek 10x42 Håndkikkert Salg

  Hawke Nature-Trek 10x42

  Tilbudspris 1.895,00 kr Normalpris 1.995,00 kr
 3. Vortex Viper HD 8x42

  4.499,00 kr
Vis som Gitter Liste

5 varer

pr. side
Faldende orden

Hvilken jagtkikkert skal jeg vælge ?

Når du skal vælge den helt rigtige jagtkikkert til netop dit behov, er der nogle ting du skal være opmærksom på. Først og fremmest skal du vurdere hvor stor forstørrelse du har behov for. Som jagtkikkert anbefaler vi en forstørrelse på 8x - 12x, mange gange er en forstørrelse på op til 10x rigeligt. Så snart man kommer op på en forstørrelse over 10x kan jagtkikkerten være svær at holde stille.

Dernæst skal du vælge hvor stor frontlinsediameteren skal være og her anbefaler vi 42mm - 50mm. For at få fuld udnytte af jagtkikkerten selv i skumringen, er det væsentligt at frontlinsediameteren er rigelig stor, så der kommer nok lys ind.

En kikkert der skal bruges til jagt bør naturligvis også være vandtæt. De fleste mærker på markedet har gasfyldte kikkerthuse, netop for at opnå vandtæthed og ikke mindst dugfrihed. En jagtkikkert bør som minimum være fyldt med nitrogen gas, for at opfylde disse behov. Alle de jagtkikkerter vi forhandler hos Outdoor Adventure er naturligvis 100% vandtætte, så de kan bruges under alle forhold i den danske natur.

Hvis du stadig er i tvivl om hvilken kikkert du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte os på 70 60 55 01, eller sende os en besked

Køb din jagtkikkert online hos Outdoor Adventure !

Er du på udkig efter en god og praktisk jagtkikkert er du sikker på at finde det her. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at vælge den helt rigtige kikkert til jagt. Når du køber din nye jagtkikkert hos Outdoor Adventure får du altid hurtig og gratis levering til hele Danmark. Med over 30 års erfaring fra jagtbranchen, kan vi hjælpe dig med det helt rigtige valg af kikkert.

Hvis du vil prøve din nye jagtkikkert inden du køber, er du altid velkommen i vores showroom i Ringsted, hvor vi har et stort udvalg af kikkerter. Her kan du prøve alle de modeller vi har og hurtigt bestemme dig for den helt rigtige jagtkikkert til netop dit behov.

Husk at se hele vores sortiment af kikkerter eller lad dig friste af vores suveræne håndkikkerter. Hos Outdoor Adventure fører vi også et bredt udvalg af jagtudstyr til den kræsne jæger.