Brug for hjælp ?
Ring til os på 70 60 55 01

COAST

COAST leverer innovative lygter, som er kvalitet der går op i en højere enhed. Hos COAST stræber man ikke efter at lave lygter med den største lysstyrke, men et bedre lys, og den højeste lysstyrke er ikke altid den rigtige. Derfor kan du være garanteret at der i en lygte fra COAST har været mindst lige så meget fokus på lyskvalitet og fokusteknologier som lysstyrken og antal lumen. 

Har du brug for hjælp til at finde din nye COAST lygte, er du naturligvis velkommen til at kontakte os online eller på telefon 70 60 55 01. 

Filtrer
Lumen
  1. 3 varer
  2. 2 varer
Producent
  1. 6 varer
Pris
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Producent
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
6 varer
30
60
90
Alle
30
60
90
Alle


Hvem er COAST?

COAST leverer lommelygter, pandelamper og multitools med indbygget lys og er et af de absolut førende mærker indenfor disse områder. COAST har gennem de seneste 15 år gennemgået en markant forandring i deres virksomhed og er gået fra at være en højtrespekteret knivproducent til at producere lygter af forskellig slags. COAST er grundlagt i Portland, Oregon (USA) o 1919 af Henry W. Brands Sr. Altså må COAST siges at være en gammel virksomhed som gennem årene har udviklet og tilpasset deres virksomhed til markedet. COAST kom til Danmark i 2013, og har siden da leveret kvalitetslys som kan være med overalt.

Da COAST startede i 1919 var deres allerførste produkter knive og værktøj af høj kvalitet, primært henvendt til landmænd og skovhuggere i det uvejsomme hjørne af det nordvestlige USA. COAST er en familieejet virksomhed, og er i dag ejet af 3. generation, som fortsætter med at udvikle forretningen og ikke mindst nye produkter. Igennem årene og i takt med virksomheden er vokset sig større og flere og flere kunder har fået øjnene op for de gode produkter fra COAST, har de formået at opbygge et ry for høj kvalitet, solidt håndværk og innovative løsninger på konkrete problemer i form af knive og multi tools. 

Hos produkter fra COAST får du innovative produkter, i det at de hos COAST altid forsøger at være et skridt foran. Det har blandt andet betydet, at de LED teknologien fik sit gennembrud, var COAST allerede i gang med at udvikle lygter med den nye teknologi. En teknologi som i dag er blevet deres hovedfokus, og derfor finder du LED lygter, pandelygter og multi tools med indbygget LED lys hos COAST.

COAST er i dag at finde i en række lande, og den høje grad af håndværksmæssig stolthed og fremadstræbende produktudvikling, har bragt COAST i en førerposition indenfor LED-lygter. En position som COAST hver dag udbygger i takt med nye kunder får kendskab til deres gode kvalitet og ikke mindst den tillid produkter fra COAST viser, ved at være en tro følgesvend i alle forhold og situationer. Måske derfor er det ikke overraskende at COAST vælges af alt fra teknologifeinschmeckere, tekniske specialister, håndværkere og alle dem der bare elsker at være udendørs i al slags vejr, samt ej at forglemme COAST er standardudstyr hos amerikanske soldater og Navy Seals.

KØB COAST LOMMELYGTER/PANDELYGTER ONLINE HOS OUTDOOR ADVENTURE

Hos Outdoor Adventure finder du et bredt udvalg af produkter fra Coast. Du ved at kvaliteten er i orden når du vælger Coast, så du kan koncentrere dig om at vælge det produkt der matcher dine behov og ønsker. Outdoor Adventure giver dig altid skarpe priser, billig fragt og hurtig levering. Hvis du har spørgsmål til os, produkterne eller andet, kan du altid kontakte os her, eller ringe til os på 70 60 55 01. Vi sidder klar til at hjælpe dig, og med over 30 års erfaring i branchen, kan vi guide og rådgive dig til det helt rigtige produkt. Vil du gerne afprøve forskellige modeller, er du i tvivl om hvilket du skal vælge og vil du gerne se dem an, kan du altid besøge os i vores showroom. Vi er beliggende på Kværkebyvej 30, 4100 Ringsted. Vi har altid kaffe klar på kanden, så du i ro og mag kan finde det helt rigtige produkt for dig.