Håndkikkerter til outdoor og fritid

Her finder du alle vores praktiske håndkikkerter, i alle prisklasser. Vi har udvalgt de bedste mærker indenfor håndkikkerter og du kan hurtigt og nemt finde den helt rigtige kikkert til netop dit behov. Er du i tvivl om hvilken håndkikkert du skal vælge, er vi altid klar til at hjælpe dig, eller du kan bruge vores søgefunktion i venstre side. Her kan du hurtigt og nemt spore dig ind på den håndkikkert som passer til det du har brug for.

Når du handler hos Outdoor Adventure får du altid fragtfri levering og vi er altid klar med gode råd og vejledning. Vi har lavet en lille vejledning som du kan bruge i jagten på en ny håndkikkert. Husk at se nærmere på vores udvalg af jagtkikkerter, lommekikkerter eller vores praktiske monokikkerter som ingenting fylder.

Vis som Gitter Liste

18 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Outdoor Explory 8x42 Outdoor Explory 8x42 Salg

  Outdoor Explory 8x42

  Tilbudspris 589,00 kr Normalpris 799,00 kr
 2. Vortex Solo 10x25 monokikkert Vortex Solo 10x25 monokikkert Salg

  Vortex Solo 10x25

  Tilbudspris 679,00 kr Normalpris 749,00 kr
 3. Vortex Solo 8x25

  679,00 kr
 4. Vortex Solo 8x36

  1.179,00 kr
 5. Vortex Diamondback HD 8x42 håndkikkert Vortex Diamondback HD 8x42 håndkikkert Salg

  Vortex Diamondback HD 8x42

  Tilbudspris 1.795,00 kr Normalpris 1.999,00 kr
 6. Hawke Nature-Trek 10x42 Håndkikkert Hawke Nature-Trek 10x42 Håndkikkert Salg

  Hawke Nature-Trek 10x42

  Tilbudspris 1.895,00 kr Normalpris 1.995,00 kr
 7. Vortex Viper HD 8x42

  4.499,00 kr
Vis som Gitter Liste

18 varer

pr. side
Faldende orden

Håndkikkerter til jagt og fritid

Der findes et utal af håndkikkerter på markedet, og det kan til tider være en jungle at finde ud af hvilken håndkikkert man skal vælge. Det er vigtigt at gøre op med dig selv hvilket formål du skal bruge din nye kikkert til, er det til jagt, fritidsbrug eller blot til at have i sommerhuset. Vi har samlet et par af vores anbefalinger til, hvad du skal overveje når du skal købe ny håndkikkert.

Formålet med din nye håndkikkert

Kort sagt, hvad skal du bruge din nye kikkert til..?? Er det en jagtkikkert, skal du bruge den til fritidsbrug eller ønsker du en praktisk lommekikkert som nemt kan være i lommen når du færdes i naturen. Der er stor forskel på vores håndkikkerter i både størrelse men i særdeleshed også i forstørrelse. Hvis du er på udkig efter en kikkert til jagt anbefaler vi 8-10 gange forstørrelse med minimum 42mm frontlinsediameter. Dette er for at du kan opnå den bedste lysgennemgang når du færdes på jagten i skumringen. Ønsker du derimod en praktisk lommekikkert kan du godt gå på kompromis med fronslinsediameteren, og vælge en kikkert med 25-32mm frontlinsediameter.

Vandtæt håndkikkert

Alle de kikkerter vi fører hos Outdoor Adventure er 100% vandtætte. De fleste modeller er påfyldt nitrogengas i kikkerthuset, dette er for at sikre dug og snavs holdes ude og de indvendige komponenter holdes rene. De lidt dyrere modeller af håndkikkerter benytter sig af Argon gas, som samtidig er med til at bevare de indvendige komponenter effektivt.

Garanti på din nye håndkikkert

Mange modeller af håndkikkerter har idag fra 5 år til livstids garanti. Det kan som regel godt betale sig at vælge en kikkert med udvidet garanti, der er ofte kun et par hundrede kroners forskel mellem de billige med kun 2 års garanti og de håndkikkerter med udvidet garanti. Hos Outdoor Adventure fører vi udelukkende kvalitetskikkerter og vi har heldigvis meget få reklamationer på de kikkerter vi fører. Men vi anbefaler naturlivis altid at man køber en kikkert med udvidet garanti.