Håndkikkerter til outdoor og fritid

Her finder du alle vores praktiske håndkikkerter, i alle prisklasser. Vi har udvalgt de bedste mærker indenfor håndkikkerter og du kan hurtigt og nemt finde den helt rigtige kikkert til netop dit behov. Er du i tvivl om hvilken håndkikkert du skal vælge, er vi altid klar til at hjælpe dig, eller du kan bruge vores søgefunktion i venstre side. Her kan du hurtigt og nemt spore dig ind på den håndkikkert som passer til det du har brug for.

Når du handler hos Outdoor Adventure får du altid fragtfri levering og vi er altid klar med gode råd og vejledning. Vi har lavet en lille vejledning som du kan bruge i jagten på en ny håndkikkert. Husk at se nærmere på vores udvalg af jagtkikkerter, lommekikkerter eller vores praktiske monokikkerter som ingenting fylder.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-24 af 77

Side
pr. side
Faldende orden
 1. Juniorsæt inkl. kikkert og Børnenes Fuglebog Juniorsæt inkl. kikkert og Børnenes Fuglebog Salg

  Junior 6x21 & Børnenes Fuglebog

  Tilbudspris 379,00 kr Normalpris 428,00 kr
 2. Junior sæt med kikkert, Børnenes Fuglebog og emaljekop Junior sæt med kikkert, Børnenes Fuglebog og emaljekop Salg

  Junior sæt - Kikkert, Bog & Emaljekop

  Tilbudspris 459,00 kr Normalpris 529,00 kr
 3. Explory 10x25 lommekikkert Explory 10x25 lommekikkert Salg

  Outdoor Explory 10x25

  Tilbudspris 595,00 kr Normalpris 795,00 kr
 4. Explory 8x25 lommekikkert Explory 8x25 lommekikkert Salg

  Outdoor Explory 8x25

  Tilbudspris 595,00 kr Normalpris 795,00 kr
 5. Outdoor Explory 10x42 Outdoor Explory 10x42 Salg

  Outdoor Explory 10x42

  Tilbudspris 595,00 kr Normalpris 795,00 kr
 6. Outdoor Explory 8x42 Outdoor Explory 8x42 Salg

  Outdoor Explory 8x42

  Tilbudspris 595,00 kr Normalpris 795,00 kr
 7. Astro Alaska 8x42

  595,00 kr
 8. Vortex Solo 8x25 monokikkert Vortex Solo 8x25 monokikkert Salg

  Vortex Solo 8x25

  Tilbudspris 599,00 kr Normalpris 695,00 kr
 9. Vortex Solo 10x25 monokikkert Vortex Solo 10x25 monokikkert Salg

  Vortex Solo 10x25

  Tilbudspris 699,00 kr Normalpris 749,00 kr
Vis som Gitter Liste

Varer 1-24 af 77

Side
pr. side
Faldende orden

Håndkikkerter til jagt og fritid

Der findes et utal af håndkikkerter på markedet, og det kan til tider være en jungle at finde ud af hvilken håndkikkert man skal vælge. Det er vigtigt at gøre op med dig selv hvilket formål du skal bruge din nye kikkert til, er det til jagt, fritidsbrug eller blot til at have i sommerhuset. Vi har samlet et par af vores anbefalinger til, hvad du skal overveje når du skal købe ny håndkikkert.

Formålet med din nye håndkikkert

Kort sagt, hvad skal du bruge din nye kikkert til..?? Er det en jagtkikkert, skal du bruge den til fritidsbrug eller ønsker du en praktisk lommekikkert som nemt kan være i lommen når du færdes i naturen. Der er stor forskel på vores håndkikkerter i både størrelse men i særdeleshed også i forstørrelse. Hvis du er på udkig efter en kikkert til jagt anbefaler vi 8-10 gange forstørrelse med minimum 42mm frontlinsediameter. Dette er for at du kan opnå den bedste lysgennemgang når du færdes på jagten i skumringen. Ønsker du derimod en praktisk lommekikkert kan du godt gå på kompromis med fronslinsediameteren, og vælge en kikkert med 25-32mm frontlinsediameter.

 

Vandtæt håndkikkert

Alle de kikkerter vi fører hos Outdoor Adventure er 100% vandtætte. De fleste modeller er påfyldt nitrogengas i kikkerthuset, dette er for at sikre dug og snavs holdes ude og de indvendige komponenter holdes rene. De lidt dyrere modeller af håndkikkerter benytter sig af Argon gas, som samtidig er med til at bevare de indvendige komponenter effektivt. Er du en rigtig outdoor entusiast, kan det være en god sikkerhed at vide, at dit grej kan holde til de udfordringer du giver det, det kan derfor vise sig at være yderst brugbart at din håndkikkert er vandtæt. Du behøver ikke være bekymret for din håndkikkert når du medbringer den på dine ture, da den med sin vandtæthed sagtens kan klare, at vejret pludselig skifter fra flot solskin til regn, eller uforudsete udfordringer der f.eks. kunne kræve du krydser en å. 

 

Garanti på din nye håndkikkert

Mange modeller af håndkikkerter har idag fra 5 år til livstids garanti. Det kan som regel godt betale sig at vælge en kikkert med udvidet garanti, der er ofte kun et par hundrede kroners forskel mellem de billige med kun 2 års garanti og de håndkikkerter med udvidet garanti. Hos Outdoor Adventure fører vi udelukkende kvalitetskikkerter og vi har heldigvis meget få reklamationer på de kikkerter vi fører. Men vi anbefaler naturlivis altid at man køber en kikkert med udvidet garanti, så du dækket hvis din håndkikkert kommer galt afsted. Vi ved godt, at du som udgangspunkt altid passer godt på din håndkikkert, men du ved også som outdoor entusiast, at man aldrig ved hvad ens eventyr byder på af udfordringer. Det er en garanti du ikke kan tilkøbe efterfølgende, derfor anbefaler vi du har det med i dine overvejelser når du vælger din nye håndkikkert. 

 

Køb håndkikkerter online eller i showroom

Du finder hele vores udvalg af håndkikkerter online her på siden. Hos Outdoor Adventure har vi et bredt udvalg af håndkikkerter, som rummer mange forskellige kendte brands som f.eks. Hawke. Hver håndkikkert har sine små unikke detaljer, hvilket gør, at du i vores sortiment helt sikkert finder en håndkikkert der kan matcher dine behov og ønsker. Er du i tvivl om hvilken håndkikkert du skal købe, har du spørgsmål til vores produkter, os eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os her, eller ringe til os på 70 60 55 01. Vi sidder klar bag tasterne og røret til at hjælpe og guide dig til det rette valg af håndkikkert. Vælger du at købe din håndkikkert online hos Outdoor Adventure får du fri fragt og hurtig levering. Du har også mulighed for at besøge os i vores showroom som er beliggende på Kværkebyvej 30, 4100 Ringsted. Her kan du afprøve forskellige modeller, stille spørgsmål og der er altid kaffe klar på kanden til en god snak om fedt outdoor udstyr.