Brug for hjælp ?
Ring til os på 70 60 55 01

Pander & Gryder

Om du har gode erfaringer med mad over bål, eller om du det er første gang du skal gøre et forsøg på det, så har vi alt hvad du behøver af pander og gryder. Vores pander og gryder er lavet af robuste materialer af god kvalitet, så de kan tåle den hårde varme fra bålet. Vores udvalg af pander og gryder består af flere forskellige størrelser, så du kan helt sikkert finde det der passer til dit behov! 

Vi anbefaler du også ser vores udvalg af båludstyr, her finder du paletter og skeer med ekstra langt skaft, trefødder og meget andet !

Filtrer
Producent
  1. 2 varer
  2. 3 varer
  3. 12 varer
  4. 1 vare
Pris
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Producent
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
18 varer
30
60
90
Alle
30
60
90
Alle


Pander og gryder til Outdoor

Holder du af at tage på længere ture i naturen, hvor der skal laves mad undervejs, er det en god idé at have noget godt udstyr med. Det er din garanti for, at du ikke får ødelagt din proviant når du tilbereder den. Hos Outdoor Adventure finder du et bredt udvalg af pander og gryder til netop dette formål. Vi har sammensat et udvalg af pander og gryder, med fokus på brug over bål og derfor valgt pander og gryder af den bedste kvalitet. 

Bålgryder i flere størrelser 

Er du på jagt efter gryder der kan bruges udendørs, finder du et stort udvalg bestående af mange størrelser og modeller hos Outdoor Adventure. Vi har alt fra gryder med hank, som kan hænges op i stativ, til store gryder på 16 L som kan stå på riste. Vi har små gryder til dig der rejser alene, og store gryder til dig der skal lave mad til en flok eventyrer. 

Mange af vores gryder har en form for overfladebehandling i form af nonstick eller teflonbelægning, hvilket gør maden ikke brænder så nemt fast, og det gør dem lettere at rengøre, hvilket kan være praktisk når man befinder sig i det fri og ikke har de ideelle forhold til opvask. 

Bålpander i god kvalitet 

Du kender det sikkert fra dit køkken, du vil gerne lave mad på en ordentlig pande. En ordentlig pande er en pande af høj kvalitet, som sikrer dig en god stege skorpe, en pande der steger kødet i stedet for at koge det. Når man laver mad i det fri er udstyret nødt til, at være af den højeste kvalitet, da du typisk vil befinde dig i en situation, hvor du ikke har andre alternativet end du har medbragt. Vælger du at købe din bålpande hos os, kan du derfor være sikker på, at den er i god kvalitet. Vi har sammensat et udvalg af pander, som kan leve op til de krav du må have til en god bålpande. 

Pander og gryder online 

Find pander og gryder til bål online hos Outdoor Adventure. Vi har alt hvad du behøver til det perfekte måltid i naturen. Vores gryder og pander er af den bedste kvalitet, da vi ved du ikke har andre alternativer i naturen, end det du har medbragt. Har du nogen spørgsmål, så kontakt os gerne, ring til os på 70 60 55 01 eller besøg os i vores showroom. Her kan du se og mærke på produkterne inden du træffer dit valg. Vi har over 30 års erfaring i branchen og vi hjælper gerne dig på vej til det rette køb!