Brug for hjælp ?
Ring til os på 70 60 55 01

Emaljekrus

Mangler du en emaljekop til dit næste eventyr? Så er du kommet til den rigtige side! Hos Outdoor Adventure finder du et udvalg af praktiske emaljekrus som du kan have med på tur, eller benytte i hjemmet når du skal have en god kop kaffe. En emaljekop med et flot design må være at foretrække, derfor har vi gjort vores for at udvælge et flot og repræsentivt udvalg af emaljekrus. 

Filtrer
Producent
  1. 5 varer
  2. 1 vare
Pris
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Producent
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
6 varer
30
60
90
Alle
30
60
90
Alle


Hvordan bliver en emaljekop til? 

Der findes forskellige typer emaljering, og de første emaljerede produkter er i Europa kendt helt tilbage i oldtiden. Den mere klassiske emaljering som vi kender den i dag, er kommet til noget senere. Emaljering af brugsgenstande går helt tilbage til før år 1800 og særligt frem til år ca. 1970 kom en størm af forskellige emaljerede brugsgenstande på markedet, i form af gryder, kander, badekar, vejskilte, nummerplader, emaljekrus mv. Emaljekopper er derfor ikke noget nyt påfunt, men et godt gammel stykke håndværk. Emaljen bliver fremstillet i en helt bestemt proces, for at opnår det rette resultat. Emalje er en hård, glat og tynd masse lavet af glas. Emaljen bruges som glasur med eller uden farve til at pynte, forstærke eller beskytte overfladen på f.eks. emaljekrus. Emaljeprodukter er kendt for en god holdbarhed, og dette gælder naturligvis også en emaljekop. 

Tag din emaljekop med på tur! 

Emaljekrus er lavet til at skulle bruges, og de tjener naturligvis ét oplagt formål, nemlig at du kan nyde en god kop kaffe, te, varm kakao, vand, saft eller hvad du ønsker at drikke for at slukke tørsten. Emaljekrus er hårdføre og kan derfor sagtens holde til at hænge på rygsækken på dine eventyr i det fri. Det kan derfor være en stor fordel at vælge en emaljekop frem for en porcelænskop, da emaljekrus bedre tåler de slag og tab der kan forekomme på eventyr i det fri. Emaljekrus fåes i forskellige størrelser og designs, så du vil helt sikkert finde en emaljekop der kan leve op til dine ønsker. 

Køb emaljekrus online eller i showroom hos Outdoor Adventure 

Du finder hele vores udvalg af emaljekrus online her på siden. Vi har sammensat et bredt udvalg af emaljekrus, så du forhåbentlig kan finde lige netop den emaljekop du søger! Har du brug for hjælp, eller spørgsmål til vores emaljekrus er du naturligvis velkommen til at kontakte os online eller på telefon 70 60 55 01. Vi har over 30 års erfaring i branchen, så vi kan uden tvivl hjælpe dig med at finde den rette emaljekop. Vil du gerne se de forskellige emaljekrus inden du træffer dit endelig valg, er du velkommen i vores showroom. Vi befinder os på Kværkebyvej 30, 4100 Ringsted. Her kan du i rolige omgivelser se alle vores emaljekrus og få den vejledning du har behov for.