Brug for hjælp ?
Ring til os på 70 60 55 01

Wiley X Skydebriller

Der er ingen tvivl om at Wiley X producerer nogle af markedets bedste og mest innovative skydebriller til brug på jagten eller skydebanen. Masser af jægere benytter dagligt Wiley X som deres foretrukne skydebrille, derfor er vi naturligvis stolte af at kunne præsentere vores udvalg af Wiley X skydebriller hos Outdoor Adventure.

Når du handler hos Outdoor Adventure er vi altid klar til at rådgive dig til det rigtige køb og du får altid hurtig og billig levering til hele Danmark.

Filtrer
Producent
  1. 3 varer
Pris
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Producent
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
3 varer
30
60
90
Alle
30
60
90
Alle


Hvem er Wiley X?

Wiley X er grundlagt i 1987 af den amerikanske veteran Myles Freeman Sr, med en mission om at skabe veredens bedste bekyttelsesudstyr til dem der bekytter os. Wiley X har i 3 årtier været et stolt familie- og krigsveteranejet virksomhed. Myles var en pionerer inden for beskyttelsesbriller, og har brugt årtiers arbejde med af forbedre design og innovation har lært folkene bag Wiley X at man aldrig skal springe over hvor gærdet er lavest. Da udstyret er lavet til de mennesker der beskytter os, og derved dem som befinder sig i de hårdeste miljøer, må de der anvender Wiley X kunne stole på deres briller er af den højeste kvalitet. Derfor lever folkene i Wiley X efter: Du tager dig af de mennesker du skal beskytte. Du holder hvad du lover. Du udvikler dig konstant. Og du giver ikke op. Aldrig.

For dem er det den eneste måde at sikrer deres produkter bliver ved med at inspirere de folk der bruger dem til at udstråle selvtillid, uanset hvilken udfordring de står over for.

Wiley X har formået at skabe en virksomhed, brand og omdømme som leverer kompromisløs beskyttelse til dig og dine øjne, og det har Wiley X i sinde at fortsætte med. Wiley X er førende producenter inden for optisk teknologi, og skaber beskyttelse til dine øjne i form af briller der kan modstå nutidens livsstil. For at sikre deres kvalitet altid er i top, udsætter Wiley X deres produkter for adskillige krævende tests for at kunne blive certificeret til EN.166 og ANSI Z87-1, hvilket de er de eneste solbrillemærke i verden hvis kollektion er certificeret i henhold til begge certificeringer.

WILEY X SKYDEBRILLER ER ANDERKENDT I HELE VERDEN, MEN HVORFOR?

Det skal jeg sige dig - som du kan høre af det ovenstående skriv, er en solbrille fra Wiley X ikke bare en solbrille. Wiley X giver den maximale beskyttelse og er utrolig behagelig at bære. Du får altså en masse komfort ved køb af Wiley X skydebriller. Militær og forsvar verden over anvender Wiley X skydebriller, da Wiley X er en alsidig brille som passer ind i mange ekstreme forhold. Vi ser en stor interesse for privat personer, som skal på jagt, fisketur eller som blot ønske ren god kvalitets brille. Du går ikke galt i byen med Wiley X !

Flere af modellerne fra Wiley X har udskiftelige glas, så du nemt og hurtigt kan sætte nøjagtigt det glas i som du ønsker ud fra dit behov.

Køb Wiley X skydebriller online hos Outdoor Adventure

Hos Outdoor Adventure får du en masse fordele i form af service, billig levering og 30 dages returret. Vi har mere end 30 års erfaring og vi dele gerne ud af den, så vi sammen kan sikre dig at du får det produkt der passer til dit behov. Ønsker du at prøve dine nye Wiley X briller inden du køber, er du altid velkommen til at kigge forbi vores showroom i Ringsted, hvor vi har alle de modeller vi lagerfører.