Lommekikkert til outdoor og fritid

Smarte og praktiske lommekikkerter finder du i denne kategori. Mangler du en lille og handy lommekikkert til at have med i naturen, fører vi et bredt udvalg i alle prisklasser. Fælles for dem alle er at de er nemme at have med i lommen, ligemeget hvor du færdes.

Når du køber din lommekikkert online hos Outdoor Adventure får du altid fragtfri levering samt gode råd og vejledning fra specialister. Vi har over 30 års erfaring og derfor kan vi rådgive dig til det helt rigtige køb af kikkert.

Se nærmere på vores samlede udvalg af håndkikkerter, eller lad dig inspirere af vores udvalg af jagtudstyr. Husk du finder altid gode tilbud på outdoor- og jagtudstyr hos Outdoor Adventure !

Vis som Gitter Liste

7 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

7 varer

pr. side
Faldende orden

Hvilken lommekikkert skal jeg vælge ??

Der findes et utal af forskellige modeller på markedet, derfor kan det godt være en udfordring at finde netop den lommekikker du har behov for. Overordnet set er der to former for lommekikkert du skal vælge imellem først: Monokikkert eller traditionel kikkert. Der er fordele og ulemper ved begge løsninger, men medmindre man har et specifikt behov for en monokulær kikkert, vil vi anbefale en traditionel kikkert til brug i skoven og på turen.

Monokulær kikkert som lommekikkert

En monokulær kikkert som lommekikkert er praktisk fordi den ikke fylder særlig meget. Udfordringen er naturligvis at du kun kan bruge det ene øje, og det kræver lidt tilvænning. Kvalitetsmæssigt er de monokikkert man kan få, fuldt ud på højde med traditionelle kikkerter.

Traditionel lommekikkert

Hvis man ønsker en traditionel lommekikkert, skal man kigge på størrelsen af kikkerten. Det vigtigste er at man ikke bliver træt af at skulle have kikkerten med på turen, derfor er det vigtigt at man gør op med sig selv hvor stor lommekikkerten må være. Vi anbefaler forstørrelser mellem 8 og 10 gange for at få fuldt udbytte af sin nye lommekikkert. Hvis kikkerten skal bruges som all-round kikkert kan man godt gå lidt på kompromis med frontlinsediameteren, her vil 25mm i de fleste tilfælde være godt nok.

Er du i tvivl om hvilken lommekikkert du skal vælge, er vi altid klar til at hjælpe dig på 70 60 55 01, eller du kan sende os en besked her.