Brug for hjælp ?
Ring til os på 70 60 55 01

Spisegrej

Når du er på tur i naturen, er det oplagt at medbringe proviant. Nogle gange også en nødvendighed hvis man er afsted mere end et par timer. I denne kategori finder du alt hvad du har brug for at spisegrej. Vi har alt fra kopper til tallerkener, bestik mm. Vores udvalg af spisegrej er valgt med øje for god kvalitet. God kvalitet for os i denne sammenhæng, handler om slidstærke materialer, som kan tåle stød og tab, da spisegrej i naturen sjældent bliver behandlet med den samme nænsomhed som porcelænet i hjemmet. 

Filtrer
Producent
  1. 1 vare
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Producent
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
1 vare
30
60
90
Alle
30
60
90
Alle


Spisegrej til Outdoor

Spisegrej til outdoor er som du kender det bestik der er særligt praktisk outdoor. Det særlige ved bestik til outdoorer, at det typisk kommer i smarte pakninger så du let kan pakke det sammen og have det med i din rygsæk. Måltider i hjemmet er for mange familiens samlingspunkt, det er her der bliver samlet op på løs og fast, og alle får mulighed for at berette om deres dag i skolen eller på arbejdet. På samme måde har måltider i det fri en særlig værdi, om man er på eventyr alene eller i flok. Det er her du har mulighed for at tage et øjeblik til at nyde dine omgivelser, nyde den flotte udsigt og virkelig suge naturen til dig. Er du afsted med andre er det også over måltidet i kan få vendt hvad der er sket siden sidst og turens oplevelser.

Derfor skal dit spisegrej også bare fungere, der er mange andre ting at tage sig til, end at fumle med spisegrejet. Vi har samlet et udvalg af spisegrej i høj kvalitet, så du kan være tilstede og nyde dine omgivelser.

Køb spisegrej online

Find dit spisegrej online i dag, så du er klar til dit næste eventyr. ’’Back to nature’’ behøver ikke betyde at du skal spise med fingrene eller drikke direkte fra en rislende å, tvært imod.  Der findes mange alternativer i dag, og vi har hos Outdoor Adventure samlet et bredt udvalg af spisegrej. Vi har spisegrej i forskellige former og materialer. Vores spisegrej findes i plastisk, men også i stål som er et mere solidt materiale, hvilket kan være at foretrække når du skal bruge det i det fri. Du finder hele vores udvalg af spisegrej online i denne kategori. Har du spørgsmål så kontakt os gerne eller ring til os på 70 60 55 01, vi sidder klar til at hjælpe og guide dig til dit næste køb. Er du i sidste øjeblik eller er du typen som godt kan lide at have produkterne i hånden inden du foretager dig et køb, så besøg os gerne i vores showroom beliggende på Kværkebyvej 30, 4100 Ringsted. Vi står klar til at hjælpe og guide dig, vi er har over 30 års erfaring i branchen, så stol på os og lad os tage os af alt det praktiske, så du kun skal koncentrere dig om at nyde naturen.