Rygsækstol

En rygsækstol er særdeles praktisk at have med på jagten, eller generelt i naturen. Du har plads til alt dit udstyr og du kan hurtigt og nemt slå din rygsækstol ud så du har en behagelig stol. Mange af de rygsækstole der er på markedet idag, har praktiske lommer til at fordele dit udstyr. Brug en rygsækstol til outdoor, jagt eller fiskeri, du kan med garanti have masser af udstyr med på turen.

Hos Outdoor Adventure sender vi din nye rygsækstol fragtfrit til hele Danmark. Skulle du fortryde dit køb, kan du benytte dig af vores 30 dages fortrydelsesret. Mangler du en praktisk jagtstol, kan du også købe det her i vores online jagtshop. Husk også at se hele vores store udvalg af jagtudstyr eller lad dig friste af vores praktiske outdoorudstyr !

Vis som Gitter Liste

8 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Stabilotherm Senior Rygsækstol Stabilotherm Senior Rygsækstol Salg

  Stabilotherm Senior Rygsækstol

  Tilbudspris 289,00 kr Normalpris 339,00 kr
 2. AKAH Deluxe rygsækstol AKAH Deluxe rygsækstol Salg

  AKAH Deluxe Rygsækstol

  Tilbudspris 499,00 kr Normalpris 539,00 kr
  Udsolgt
 3. AKAH Komfort Rygsækstol AKAH Komfort Rygsækstol Salg

  AKAH Komfort Rygsækstol

  Tilbudspris 695,00 kr Normalpris 849,00 kr
  Udsolgt
Vis som Gitter Liste

8 varer

pr. side
Faldende orden

Rygsæk med stol - Perfekt til brug i naturen

Når man færdes meget i naturen, lige meget om det er som jæger, fisker, ornitolog eller blot nyder naturen med alle dens fantastiske nuancer, er en rygsæk med stol en rigtig god ide. En rygsæk med stol er praktisk talt bare en rygsæk, hvor der er monteret en letvægts stol som nemt foldes ud. Herved kan man hurtigt tage sig et hvil, eller udnytte muligheden for at stoppe op og nyde eksempelvis fuglelivet.

Køb din nye rygsækstol online

Når du er på udkig efter en ny rygsækstol, kan du med garanti finde det hos os. Vi fører et bredt udvalg af forskellige mærker indenfor rygsække med stole, alt sammen leveret fragtfrit. Hvis du gerne vil se din nye rygsækstol inden du køber, er du altid velkomme i vores showroom i Ringsted, hvor vi har udstillet alle vores modeller. Hos Outdoor Adventure har vi over 30 års erfaring fra branchen og rådgiver dig til det helt rigtige valg af outdoorudstyr !