Brug for hjælp ?
Ring til os på 70 60 55 01

Spise- og kogegrej

Uden vand og drikke – duer helten ikke. Det gælder også dig, og er du afsted med andre, kan du hurtigt blive dagens helt, hvis du disker op med god proviant. Når man er ude, bevæger man sig ofte meget, vandretur, spejdertur, telttur, havearbejder er blot eksempler på hvad man kan foretage sig af fysiske aktiviteter i naturen. Fælles for dem alle gælder, at du får brugt noget energi, mere end hvad man gør på sofaen. Derfor må der ny energi til, og findes der nogen bedre måde til det, end at lave det i det fri? Det syntes vi hos Outdoor Adventure ikke, derfor har vi sammensat en række af produkter der kan hjælpe dig på vej til mad i det fri.
Vi har et bredt udvalg af gryder og pander til dig der gerne vil lave mad over bål, men vi har også et udvalg af Esbit, som f.eks. er fordelagtigt på vandretur. Du finder også spisegrej til at indtage dit måltid på, kogegrej til en kop kaffe eller te.

Hos Outdoor Adventure får du råd og vejledning tilpasset dit behov. Vi har over 30 års erfaring i branchen, så tøv ikke med at kontakte os, ringe til os på 70 60 55 01 eller besøge os i vores showroom. Se også vores store udvalg af bagage, telte og soveudstyr – så du sikker på du har alt hvad du skal bruge til en overnatning i det fri.

Filtrer
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Producent
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
16 varer
30
60
90
Alle
30
60
90
Alle


Stort udvalg af spise- og kogegrej hos Outdoor Adventure

Vi har sammensat er bredt udvalg af spise- og kogegrej hos Outdoor Adventure, med høj kvalitet som omdrejningspunkt.  Vi ved kvaliteten er nødt til at være høj, da det skal bruges udendørs over bål, hvor det ikke er muligt at justere varmen på samme måde som komfuret i køkkenet. Vi har gryder- og pander til bål, grillriste, redskaber med ekstra langt skaft så du ikke brænder dig mm. Til de korte ture hvor der er begrænsninger på oppakningen, har vi samlet et udvalg af Esbit som består af et samlet sæt med gryde og kapsel der let kan tændes med en lighter eller tændstik.

Til måltidet finder du et udvalg af spisegrej. Hos Outdoor Adventure har vi sammensat et udvalg af spisegrej som er anvendelig i naturen. Vores spisegrej er lavet af rustfrit stål, det holder i mange år, typisk til du bliver træt af at se på det, det kan tåle slag og stød som naturligt kommer når man bevæger sig i naturen. Samtidig kan det genanvendes gang på gang, så du ikke skal bekymre dig om at løbe tør for spisegrej undervejs på din tur.

Slutteligt har vi udvalgt et udvalg af kogegrej. Både til at lave kaffe over bål, men også termokander så du ikke behøver finde kogegrejet frem ved hver kop kaffe. Kogegrej kan være særdeles anvendeligt i mange tilfælde, og man ved det typisk ikke før man står i naturen og mangler varmt vand. Det kunne f.eks. være til at lave varmt vand til en opvask hvis der ikke er en håndvask i nærheden.

Køb spise- og kogegrej online

Er du i tvivl om hvad du har brug for af spise- og kogegrej, eller har du svært ved at vurdere produkterne på vores hjemmeside. Så besøg os i vores showroom i Kværkeby, tæt ved Ringsted. Her kan du se alle vores produkter, og vi viser dem gerne frem! Vi har over 30 års erfaring i branchen, så hvis du foretrækker at købe vores produkter online og har spørgsmål så kontakt os eller ring til os på 70 60 55 01.