Brug for hjælp ?
Ring til os på 70 60 55 01

Soveposer

Soveposer 

Er du på udkig efter din næste sovepose som skal holde dig varm når du er på ture i det fri, har du fundet den rigtige kategori. Vi fører et bredt udvalg af soveposer, så du kan helt sikkert finde en sovepose der matcher dine behov og ønsker. 

Husk også at se hele vores udvalg af sovegrej, så er du klar til overnatning i det fri ! 

 

Filtrer
Producent
  1. 1 vare
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Producent
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
1 vare
30
60
90
Alle
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Producent
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
1 vare
30
60
90
Alle

Praktiske Soveposer 

Skal du på camping, festival eller andre ture i det fri hvor du skal overnatte, må du naturligvis have en form for sovegrej. Her er et godt komfortabelt liggeunderlag og en dejlig varm sovepose at foretrække. En sovepose med god komfort som kan sikrer dig en god natssøvn skal man bestemt ikke under vurderer, da det er med til at give dig kræfter til den kommende dags udfordringer. Derfor skal du være opmærksom på et par punkter når du vælger din sovepose. Det vigtigste er temperaturen. Skal du på camping kølige steder er det vigtigt soveposen kan holde dig varm om natten, tjek derfor hvor mange minus grader soveposen er ideel til, samt hvor kølige omgivelser du skal sove i. Skal du derimod medbringe din tur i sydlige omgivelser, skal din sovepose være lavet af lettere materialer, og en sovepose som kan holde dig varm ved mange minus grader, vil derfor være for varm i en tropenat. 

Køb soveposer online eller i showroom 

Du finder hele vores udvalg af soveposer online her på siden. Har du brug for hjælp til at finde den rette sovepose til dig, har du spørgsmål til os eller vores produkter, er du naturligvis velkommen til at kontakte os online eller ringe til os på 70 60 55 01. Vi har over 30 års erfaring i branchen, så vi kan helt sikkert guide dig til det rette valg. Handler du online får du billig fragt og hurtig levering. Du er også velkommen i vores showroom som er beliggende på Kværkebyvej 30, 4100 Ringsted.