Brug for hjælp ?
Ring til os på 70 60 55 01

Esbit

Esbit er et innovativt tysk brand der startede med at producere praktiske produkter siden 1936. Esbit har skabt en serie af produkter som du kan bruge i hverdagen, til outdoor aktiviteter og meget andet. Hos Outdoor Adventure har vi udvalgt en række af Esbit’s produkter som vi mener du som outdoorentusiast kan få brug for. Søger du et produkt fra Esbit, men kan du ikke finde det i vores sortiment, så kontakt os gerne, vi gør gerne et forsøg på at skaffe det til dig.

Filtrer
Producent
  1. 5 varer
Pris
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Producent
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
5 varer
30
60
90
Alle
30
60
90
Alle


Innovative Esbit

Esbit er et innovativt brand og de har siden 1936 opfundet flere banebrydende produkter. Vidst du f.eks. at det er Esbit der har opfundet tørbrændstof og minikogeapparatet? Esbit opfandt de 2 produkter tilbage i 1936, og er den dag i dag stadig en familievirksomhed fra Hamburg. Du kan derfor være sikker på, at når du vælger Esbit, får du Tysk kvalitet når det er bedst. Esbit går ind for konsekvent videreudvikling, enkel, ukompliceret teknik, brugervenlig innovation og kompromisløs kvalitet. Esbit har gennem årene nydt godt at international anerkendelse for deres innovative produkter. Så hvis du skal på eventyr og har brug for udstyr du kan have tillid til og medbringer overalt i verden, er Esbit det rigtige brand for dig.

Køb Esbit online hos Outdoor Adventure

Du finder hele vores udvalg af Esbit online her på siden. Vi har et bredt udvalg, skarpe priser, billig fragt og hurtig levering. Du kan kontakte os ved spørgsmål, ringe til os på 70 60 55 01 eller besøge os i vores showroom. Her kan du afprøve produkter og få råd og vejledning til dig valg.