Brug for hjælp ?
Ring til os på 70 60 55 01

Celestron

Celestron er og har været førende indenfor optikindustrien i årtier og leverer fremragende optik. Celestron blive stiftet i 1960 af Jon Tomson, der desværre ikke længere er blandt os. Firmaet lever dog videre i hans ånd og bestræber sig på at udvikle spændende produkter med revolutionerende teknologier.

Du kan finde et bredt udvalg af Celestron her på siden, og skulle du have spørgsmål er du velkommen til at kontakte os eller ringe på 70 60 55 01. 

Filtrer
Producent
  1. 3 varer
Objektivdiameter
  1. 1 vare
  2. 1 vare
  3. 1 vare
Teleskop type
  1. 2 varer
  2. 1 vare
Pris
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Producent
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
3 varer
30
60
90
Alle
30
60
90
Alle


Hvem er Celestron? 

Som nævnt øverst, så er Celestron stiftet i 1960 af Jon Thomson, da han dengang producerede sin første stjernekikkert, C8. Siden dengang har Celestron udviklet og produceret spændende produkter med unikke innovationer og revolutionerende teknologier. Henover de sidste 60 år har Celestron revolutioneret den optiske verden af stjernekikkerter, og den kæmpe forskel der er mellem deres første model og deres nuværende modeller er tydelig med det blotte øje. Takket være Celestron er det blevet muligt for alle at udforske stjernehimlen og alle dens flotte objekter. Celestron er kendetegnet for god kvalitet og hvis der er nogen der ved hvordan man bygger en stjernekikkert, så er det dem !

Køb Celestron online eller i showroom hos Outdoor Adventure 

Hos Outdoor Adventure kan du finde et bredt udvalg af stjernekikkerter fra Celestron. Hele vores udvalg er til at se online her på siden, og vælgere du at handle online, tilbyder vi dig billig fragt og hurtig levering. Skulle du have spørgsmål til vores produkter, os eller har du brug for hjælp til at vælge din nye stjernekikkert, så tøv endelig ikke med at kontakte os online eller ring til os på 70 60 55 01. Vi har over 30 års erfaring i branchen, så vi kan helt sikkert guide dig på vej i den rigtige retning. Vil du gerne se vores forskellige modeller, ha' hjælp til at montere din stjernekikkert eller andet, er du velkommen til at kigge forbi vores showroom. Vores showroom er beliggende på Kværkebyvej 30, 4100 Ringsted. Her kan du i rolige omgivelser få den hjælp du har brug for til at finde din nye stjernekikkert !