Suprabeam Lygter

Er du på jagt efter en god lommelygte eller pandelampe, er Suprabeam den producent du har ledt efter. Suprabeam producere forskellige lygter til forskellige behov, fælles for dem alle gælder, at de er af den bedste kvalitet på markedet, og deres design er tiltænkt de mest krævende professionelle brugere. For at få det hele til at gå op i en højere enhed, har Suprabeam kombineret grundigt håndværk med avanceret teknologi, for at skabe det bedste belysningsværktøj på markedet.

Du finder hele vores sortiment af Suprabeam online her på siden. Søger ud et specifikt produkt fra Suprabeam, men kan du ikke finde det her på siden? Så kontakt os her eller ring til os på 70 60 55 01, så gør vi gerne et forsøg på at skaffe det til dig !

Vis som Gitter Liste

15 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Suprabeam S2 - 200 lumens pandelampe Suprabeam S2 - 200 lumens pandelampe Salg

  Suprabeam S2 - 200 Lumen

  Tilbudspris 429,00 kr Normalpris 499,00 kr
 2. Suprabeam S3 - Pandelampe med 200 lumen lysstyrke Suprabeam S3 - Pandelampe med 200 lumen lysstyrke Salg

  Suprabeam S3 - 200 Lumen

  Tilbudspris 429,00 kr Normalpris 499,00 kr
 3. Suprabeam V3air Genopladelig Pandelampe Suprabeam V3air Genopladelig Pandelampe Salg

  Suprabeam V3air Genopladelig - 650 Lumen

  Tilbudspris 749,00 kr Normalpris 799,00 kr
Vis som Gitter Liste

15 varer

pr. side
Faldende orden

Hvem er Suprabeam?

Suprabeam er dansk design lavet in-house i Danmark, af få udvalgte industrielle designere, som alle elsker dansk design. Det er et valg Suprabeam har taget for at sikre de altid kan levere banebrydende innovation og at produkterne lever op til deres høje standarder. Med høje standarder giver det for Suprabeam helt sig selv, at de udelukkende benytter de bedste komponenter i deres produktion, så de på den måde får de bedste produkter. Produktionen foregår på Suprabeam’s egen fabrik, hvor de stræber efter perfektion. Har ydes der grundig kvalitetskontrol, samt adskillige tests, hvilket til sammen skal garantere en ensartet høj kvalitet. Med kvaliteten i orden, stoler Suprabeam på deres produkter og yder 5 års garanti på alle deres yderst holdbare produkter. Suprabeam’s målsætning er at være de ledende indenfor innovation og overlegen kvalitet.

 

Køb Suprabeam online eller i showroom

Du finder hele vores sortiment af Suprabeam online her på siden. Vi har et bredt udvalg af deres produkter, skulle du mod forventning ikke finde det du søger her på siden, er du altid velkommen til at kontakte os her, eller ringe til os på 70 60 55 01, så gør vi gerne et forsøg på at skaffe det til dig. Har du spørgsmål til vores produkter, os eller andet, er du naturligvis og altid velkommen til at kontakte os eller ringe til os på 70 60 55 01. Vi sidder klar bag tasterne og røret til at hjælpe og guide dig på vej til det rigtige valg af produkt, hvilket er det der uden tvivl matcher dine behov og ønsker. Vil du gerne afprøve forskellige modeller inden du træffer dit endelige valg, kan du besøge os i vores showroom. Vi er beliggende på Kværkebyvej 30, 4100 Ringsted, og vi har åben efter aftale. Så tøv endelig ikke med at række ud til os! Vi har altid kaffe klar på kanden, og det vil være en glæde at tage i mod dig :-)