Levenhuk

Levenhus er amerikansk kvalitets optik siden 2002. De gør sig i de meste former for optik, og du kan finde et stort udvalg af deres produkter her hos os. Skulle du ikke finde lige det du leder efter, så kontakt os gerne, så gør vi gerne alt vi kan for at skaffe lige præcis det Levenhus produkt du er på jagt efter.

Vis som Gitter Liste

9 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

9 varer

pr. side
Faldende orden

Hvem er Levenhuk?

Levenhuk er en stor amerikansk producent af optiske instrumenter og enheder til ethvert behov. De producerer teleskoper, kikkerter, monokulærer, mikroskoper, spotting scopes og diverse tilberhørsdele. Levenhuk har en serie der specifik henvender sig til børn kaldet LabZZ. Serien er brugervenlige og attraktive mikroskoper, teleskoper, kikkerter og videnskabssæt. Levenhuk's hovedkontor ligger i USA, mens de har salgs- og leveringsfilialer i USA, Europa, Canada og Asien. Ydermere har de produktion i Kina.

Levenhus opstod i 2002 med det primære mål at fremstille optik i høj kvalitet til specifikke regioner pga. utilstrækkeligt udbud og omkostningsfølsomhed på de fleste af de tilgængelige produkter på markedet på daværende tidspunkt. Det var særligt i Central- og Østeuropa og Canada at dette var tilfældet. Med en spritny produktportefølje benyttede Levenhuk muligheden for at gå ind på markedet med det mål om at gøre optik tilgængeligt for enhver kunde. Dette blev en succes for Levenhuk og gør at de nu er en respekteret leder på optikmarkedet.

Efterhånden har Levenhuk udvidet deres produktportefølje og forhandlernetværk, og er nu til at finde i USA, Indien, Aserbajdsjan, Usbekistan, Canada, Sydøstasien og Europa ikke mindst. Levenhuk er altså en virksomhed i vækst med store ambitioner om at åbne flere regionale afdelinger, samt udvikle deres distributionsnetværk i Sydamerika og udvide yderligere i Europa.

Køb optik fra Levenhuk online eller i showroom 

På denne side kan du se hele vores udvalg af optik fra Levenhuk. Hos Outdoor Adventure har vi udvalgt en lang række produkter som vi mener passer til vores kunder - skulle du ha fundet et Levenhuk produkt et andet sted men ikke her på siden, så tøv endelig ikke med at række ud til os, vi gør med glæde et forsøg på at skaffe lige netop det Levenhuk produkt du er på jagt efter. Hos Outdoor Adventure har vi over 30 års erfaring i branchen, så hvis du har nogen spørgsmål til os eller vores produkter fra Levenhuk, så tøv endelig ikke med at kontakte os eller give os et kald på 70 60 55 01. Vi sidder klar til at hjælpe og rådgive dig. Du kan handle online her på siden, vi har gratis fragt og hurtig levering. Du er også velkommen i vores showroom som er beliggende på Kværkebyvej 30, 4100 Ringsted. Her kan du i rolige omgivelser få råd og vejledning til at finde det rette optik som matcher dine behov og ønsker.