Elektroniske Høreværn

Mange vælger idag at benytte et såkaldt elektronisk høreværn, fremfor et passivt høreværn. Fordelene ved elektroniske høreværn er ikke til at komme uden om.. Du opnår en væsentlig bedre beskyttelse af dine ører og vigtigst af alt så går du ikke glip af nogen samtaler imens.

Typisk er et elektronisk høreværn indstillet til at dæmpe alle lyde over eksempelvis 85 dB, hvilket gør at det kun er ekstremt høje lyde der bliver filtreret fra. Du kan derfor nemt og bekvemt føre en samtale imens du har høreværnet på.

Hos Outdoor Adventure fører vi et bredt udvalg af elektroniske høreværn med effektiv beskyttelse af din hørelse. Vi har over 30 års erfaring fra branchen og kan rådgive dig til det helt rigtige køb af f.eks. høreværn til jagt eller skydebriller. Hvis du vil se dit nye høreværn inden du køber, kan du besøge vores showroom i Ringsted hvor vi har et stort udvalg af outdoorudstyr !

Vis som Gitter Liste

2 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

2 varer

pr. side
Faldende orden

Elektroniske høreværn beskytter effektivt din hørelse

Vores hørelse er en af de vigtigste sanser vi er i besiddelse af, derfor er der overordentligt vigtigt at beskytte den. Når man som jæger færdes på jagten eller på skydebanen, er et elektronisk høreværn et rigtig godt supplement til ens sikkerhedsudstyr. Problemet med et almindeligt passivt høreværn, er at det kan være svært at føre en samtale imens man benytter hæreværnet. Dette klarer et elektronisk høreværn, som er udstyret med indbygget elektronik der automatisk lukker af for de skadelige høje lyder der kommer over en vis dB, typisk 85 dB. Derfor vil det være muligt at høre samtaler og andre lyde, uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Køb elektroniske høreværn online hos Outdoor Adventure !

Hos Outdoor Adventure har vi over 30 års erfaring fra branchen og kan rådgive dig til det helt rigtige valg af høreværn. Vi fører et bredt udvalg fra nogle af de kendte mærker på markedet, og vi sender dit nye høreværn hurtigt og billigt til hele Danmark.