Brug for hjælp ?
Ring til os på 70 60 55 01

Stormkøkken

Et stormkøkken er et smart lille ''køkken'' som man kan have med sig i naturen. Det kan bruges til at lave mad på, koge vand, stege og meget mere. Fordelen ved et stormkøkken er at det ikke fylder særlig meget, det er et kompakt sæt der består af det mest nødvendige. Størrelsen og vægten på et stormkøkken gør dem praktiske til f.eks. en vandretur, hvor oppakningen typisk er begrænset.

Stormkøkkener er ofte lette at håndtere og sætte op, de kan let kombineres med diverse andre udstyr til camping. De har et alsidigt brug, hvor det ikke kun er til camping eller vandreture, men også når du skal hygge dig med familien i haven eller i parken. Et stormkøkken passer i de fleste situationer hvor en lille, kompakt måde at lave mad på er nødvendig.

Se også vores store udvalg af termoflasker og vandflasker, to ting der sammen med stormkøkkenet er uundværlige på de længere ture.

Filtrer
Producent
  1. 1 vare
  2. 3 varer
Pris
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Producent
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
4 varer
30
60
90
Alle
30
60
90
Alle


Stormkøkken sprit eller gas

Hos Outdoor Adventure fører vi et bredt udvalg af stormkøkkener. Vi har stormkøkkener med sprit og stormkøkkener med gas, begge slags i flere størrelser. Hvis du befinder dig i naturen, og ønsker at lave mad, er et stormkøkken det perfekte udstyr at medbringe på turen. Det er let at sætte op, og det kræver ikke en særlig plads i forhold til et bålsted. Om du er til stormkøkken med sprit eller gas, afhænger af dig og dit behov, du vil kunne tale for og imod begge dele. Vores erfaringer er at stormkøkkener med sprit er særligt populære, bl.a. pga. det økonomiske aspekt, da en flaske sprit ikke koster særlig meget, og kan findes lettilgængeligt i alle lande.

Stormkøkken til Outdoor

Stormkøkkener består typisk af en brænder, vindskærm, gryde, låg og håndtag. Alle dele kan pakkes kompakt sammen så det fylder ganske lidt. Hos Outdoor Adventure kommer vores stormkøkkener i en blød stofpose, som du kan opbevare dit stormkøkken i når det ikke er i brug. På den måde beskytter du dit stormkøkken, og du sikrer dig, at du altid har alle delene med dig. Størrelsen af stormkøkkenet afgør vægten, hvilket vi ved for nogen er en afgørende faktor, da det kan være begrænset hvor meget udstyr man kan have med sig på sin tur. Du finder konkrete mål og vægtstørrelser på produktsiderne, her kan du let danne dig et overblik over de forskellige størrelser.

Er et stormkøkken let at bruge?

Ja, et stormkøkken er let at bruge og har et smart design, der gør det let at transportere og opbevare. Det er udstyret med en enkelt gas/sprit-brænder og en smart rist til madlavning. Stormkøkkener er også designet til at være sikre og nemme at betjene, og de kommer med nyttige forsigtighedsregler for at hjælpe dig med at få den mest sikre udnyttelse af dit stormkøkken. Det tager ikke mere end et par minutter at sætte et stormkøkken op, og derefter kan det bruges til madlavning. Det er et af de nemmeste og mest fleksible udstyr at tage på tur med.

Køb Stormkøkken Online

Vores stormkøkkener er fremstillet i holdbare materialer, og de har rummelige brændekamre, som gør det let at koge mad på. Vi har stormkøkkener, der kan kombineres med en wok, stegepande eller andet tilbehør. Alt efter hvilket behov du har, kan du finde et stormkøkken, der passer til det. De kan bruges til både at lave mad og kaffe, og de er nemme at bære med sig, så du kan nyde maden/kaffen, uanset hvor du er.

Vi ved det kan være svært at vælge hvad du præcis skal have med på din rejse. Derfor sidder vi hos Outdoor Adventure altid klar til at hjælpe og guide dig til at finde det som passer til dig, dit behov og dine ønsker. Vi sidder klar ved tasterne hvis du kontakter os her, ved røret på 70 60 55 01 eller fysisk i vores showroom. Du er altid velkommen til at besøge os i vores showroom, som er beliggende på Kværkebyvej 30, 4100 Ringsted.