Brug for hjælp ?
Ring til os på 70 60 55 01

Generelt om levering

Hos OutdoorAdventure.dk ønsker vi at benytte den sikreste form for levering så du som kunde kan være sikker på at modtage din pakke hurtigst muligt. Vi benytter som standard Post Danmark som leveringspartner til modtager så hurtigt som muligt. Rettidig levering forudsætter dog at Post Danmark overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Danmark, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Post Danmarks kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. OutdoorAdventure.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark.

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af Post Danmarks målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2 dage. OutdoorAdventure.dk tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering. 

Fragtpriser hos Outdoor Adventure

For at gøre det så nemt som muligt for dig af få din pakke tilsendt, har vi kun to valgmuligheder at vælge imellem. Du kan enten selv hente pakken på posthuset eller få den sendt direkte til din adresse.

  • PostNord uden omdeling: GRATIS
  • PostNord med omdeling: 25,-

 

Grønland og Færøerne

Outdoor Adventure leverer gerne til Færøerne, Grønland og det øvrige udland, men kun mod forudbetaling via bankoverførsel. Køber afholder alle evt. gebyrer og forsendelsesudgifter. Kontakt os venligst før afgivelse af ordre så vi kan give dig korrekt pris på levering.

Hvem er vi

 

Kontakt os
Skriv til os og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.