Brug for hjælp ?
Ring til os på 70 60 55 01

Rejseudstyr

Er du klar til at rejse ud på eventyr, eller mangler du rejseudstyr som kan sikrer dig en god rejse outdoor? Så er du kommet til den rigtige side! Her på siden finder du et bredt udvalg af rejseudstyr til din rejse, og hvis du får brug for hjælp sidder vi klar på 70 60 55 01 - vi har over 30 års erfaring i branchen, så vi kan uden tvivl guide dig til det rette valg af rejseudstyr. 

Filtrer
Kategori
  1. 7 varer
  2. 14 varer
  3. 20 varer
Producent
  1. 1 vare
  2. 1 vare
  3. 7 varer
  4. 1 vare
  5. 2 varer
  6. 18 varer
  7. 7 varer
Pris
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Producent
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
Varer 1-30 af 44
30
60
90
Alle
Side
30
60
90
Alle


Rejseudstyr til outdoor 

I denne kategori finder ud et bredt udvalg af rejseudstyr til outdoor. Når du skal på rejse eller tur outdoor er det vigtigt at have det helt rigtige udstyr med sig. Rejseudstyr dækker over en lang række produkter, der kan gøre din rejse bekvem. Dette gælder f.eks. Friluftstole som kan give dig et lille og tørt hvil, samt liggeunderlag og soveposer som sikrer dig en god natssøvn, hvilket man bestemt ikke må undervurdere hvis man f.eks. er på vandretur og kræver kroppen kan holde til hård fysisk aktivitet mange dage i træk. 

Sovegrej til outdoor

Om du er en erfaring outdoorentusiast eller om du er på vej til din første overnatning i det fri, må du have styr på sovegrejet. Der findes en masse sovegrej på markedet, og er du ny i outdooruniverset kan det muligvis virke overskueligt, da der er flere muligheder end umiddelbart. Det kan være svært hvis man endnu ikke har nogle præferencer til hvilket sovegrej man er på jagt efter. Hos Outdoor Adventure har vi gjort en del af arbejdet for dig, vi har nemlig sørget for, at vi udelukkende sælger sovegrej af den bedste kvalitet. Det har vi gjort så DU kan føle dig sikker på dit sovegrej holder, og blot skal koncentrere dig om at nyde din overnatning i det fri. Vi har samlet alt hvad du behøver for at få en god oplevelse med at sove i det fri her på siden. Så uanset om du er til telt og oppustelig madras eller et helt simpelt liggeunderlag tæt ved bålet under åben himmel, finder du det her på siden.

Køb sovegrej online eller i showroom hos Outdoor Adventure

Du finder hele vores udvalg af rejseudstyr til outdoor online her på siden. Vi har et bredt udvalg af produkter, farver, størrelser, typer mm. Så du finder helt sikkert rejseudstyr til outdoor der matcher dine behøv og ønsker. Er du i tvivl om hvad du skal vælge, har du spørgsmål til os, vores produkter eller andet, kan du altid kontakte os her eller ringe til os på 70 60 55 01. Vi sidder klar bag tasterne og røret til at hjælpe dig på vej til det rette valg af rejseudstyr. Vi har over 30 års erfaring i branchen, så du kan trygt stole på vi ved hvad vi snakker om. Vil du hellere besøge os i vores showroom er du velkommen. Vi er beliggende på Kværkebyvej 30, 4100 Ringsted, og har åben efter aftale. Vi står klar til at tage i mod dig i vores showroom, her kan du stille spørgsmål, afprøve produkter og meget mere.