Kikkerter til børn

Når børnene er med i naturen, skal de selvfølgelig have en smart børnekikkert med sig. Herved får de naturen endnu tættere på og de kan få et helt andet indblik i hvordan råvildtet eller musvågen bevæger sig. Hos Outdoor Adventure har vi udvalgt et sortiment af smarte og gode kikkerter til børn, som vi ved de vil få glæde af.

Når du køber din nye børnekikkert online hos Outdoor Adventure får du altid hurtig og billig levering samt 30 dages fuld returret.

Vis som Gitter Liste

14 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

14 varer

pr. side
Faldende orden

Kikkerter til børn i alle aldre ! 

 

Hos Outdoor adventure har vi samlet et bredt udvalg af kikkerter til børn, både til de helt små og de større børn. Fælles for dem gælder, at de er tilpasse brugeren. Det vil sige der er skruet ned på en masse detaljer som vil være overflødige for børn. Der er tilgengæld skruet op for den fysiske styrke så den bedre kan tage fra over for de knubs den automatisk vil få, når den bliver brugt af et barn. Hos Outdoor Adventure har vi børnekikkerter og juniorkikkerter, alt efter hvilken alder dit barn har. 

 

Børnekikkert 

Vores børnekikkerter kan bruges af børn fra 3 år. De er har en mindre forstørrelse end en voksen kikkert, og ligeledes er objektivet mindre, så det passer til de små øjen der skal kiggge i kikkert. Vi anbefaler en Levenhuk Labzz 6x21 eller Bresser 6 x 21 til de aller mindste. Det er kikkerter til børn, så der er kun et fokuseringshjul at tage højde for. Der medfølger en lille taske som kikkerten kan opbevares i når den ikke bliver brugt. 

 

Juniorkikkert

 

Til de ældre brøn i alderen 6-12 år, har vi et andet udvalg af kikkerter, juniorkikkerter. Vi skruer op for forstørrelsen, da børn i den alder forstår at kigge længere, derfor finder du vores juniorkikkerter i forstørrelse 8 eller 10. Vi har også skruet op for størrelse på objektivet, så det nu ligger et sted mellem 21 og 26 mm. 
Slutteligt er der tilføjet twist-up øjestykker, så brillebærere også kan benytte kikkerten. 

 

Stadig i tvivl? 

Er du stadig i tvivl om hvilken børnekikkert du skal vælge, så kontakt os gerne ! Vi er klar til at hjælpe dig ! Med over 30 års erfaring i branchen, hjælper vi gerne dig med at finde den rigtige kikkert til dig og dit barn. I er også velkomne til at besøge os i vores showroom i Kværkeby tæt ved Ringsted, så kan i afprøve kikkerterne inden i vælger hvilken det skal være. Se vores udvalg af håndkikkerter så i sammen kan tage på oplevelse i naturen.