Brug for hjælp ?
Ring til os på 70 60 55 01

Skydebriller

Når man færdes på jagten eller på skydebanen er det en god ide at benytte sig af skydebriller, for at eliminere muligheden for at komme til skade med øjnene. Skydebriller er idag designet til at yde effektiv beskyttelse efter de strengeste krav på markedet. Derudover har man videreudviklet og de fleste skydebriller på markedet yder også beskyttelse mod solens stråler, så man kan benytte dem både som skydebriller, men også som solbriller.

Hos Outdoor Adventure forhandler vi skydebriller fra Wiley X, som er nogle af markedets mest brugte og når du handler hos os får du altid 30 dages fuld returret samt hurtig og billig levering. Husk også at se nærmere på vores store udvalg af jagtudstyr eller lad dig friste af vores praktiske høreværn til jagt !

Filtrer
Producent
  1. 3 varer
Pris
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Producent
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
3 varer
30
60
90
Alle
30
60
90
Alle


Skydebriller med effektiv beskyttelse

Skal du på skydebanen eller afsted på jagten, er det vigtigt at huske beskyttelse af dine øjne. Dette får du med vores skydebriller, som effektivt beskytter mod fragmenter og dermed potentielt kan være med til at redder synet hvis uheldet skulle være ude. De skydebriller der er på markedet idag er ofte produceret af brudsikkert og ridsefast materiale som beskytter dine øjne effektivt. Flere af vores modeller fåes med udskiftelige glas, som gør at du nemt og hurtigt kan skifte farve på glassene.

Køb skydebriller online hos Outdoor Adventure

Hos Outdoor Adventure fører vi et bredt udvalg af praktiske og smarte skydebriller, som ikke nok med at de virker som solbriller, også effektivt beskytter dine øjne mod fragmenter. Når du køber dine skydebriller online hos Outdoor Adventure får du altid hurtig og billig levering samt 30 dages fuld returret. Vi har showroom i Ringsted hvor du altid er velkommen til at komme forbi og se dine nye skydebriller før du køber.