70 60 55 01    |   

  Gratis fragt med PostNord    |   

  Levering 1-3 dage    |   

  Sikker Nethandel   

Skydebriller

Når man færdes på jagten eller på skydebanen er det en god ide at benytte sig af skydebriller, for at eliminere muligheden for at komme til skade med øjnene. Skydebriller er idag designet til at yde effektiv beskyttelse efter de strengeste krav på markedet. Derudover har man videreudviklet og de fleste skydebriller på markedet yder også beskyttelse mod solens stråler, så man kan benytte dem både som skydebriller, men også som solbriller.

Skydebriller med effektiv beskyttelse

De skydebriller der er på markedet idag er ofte produceret af brudsikkert og ridsefast materiale som beskytter dine øjne effektivt. Flere af vores modeller fåes med udskiftelige glas, som gør at du nemt og hurtigt kan skifte farve på glassene.

Hos Outdoor Adventure forhandler vi skydebriller fra Wiley X, som er nogle af markedets mest brugte og når du handler hos os får du altid 30 dages fuld returret samt hurtig og billig levering.

Husk også at se nærmere på vores store udvalg af jagtudstyr eller lad dig friste af vores praktiske høreværn til jagt !

  Dansk Webshop    |      Hurtig og Gratis Fragt    |      Krypteret Webshop    |      30 Års Erfaring    |   

pr. side
3 varer
pr. side
3 varer

Din sikkerhed ved skydebriller!

Hvis uheldet skulle ske, er øjnene meget udsat, da øjne er meget sårbare. Selv hegl med lav fart, som ikke kan trænge igennem hud og tøj kan give alvorlige skade i øjnene. Skydebriller sikre beskyttelse fra rikochetter og direkte skud mod øjnene. Skydebriller beskytter også mod andre små trusler for øjnene, som grannåle, kviste og andre lignende trusler i naturen Det er en af grundene til at skydebriller er så vigtige på jagten.

Hos Outdooradventure.dk har vi sikkerhedsgodkendte skydebriller, som giver dig den tryghed og beskyttelse du har brug for på din jagt, løb, campingtur eller ligende.

 

Se også Outdooradventures brede udvalg af høreværn her

Filtrer din søgning

Mulige filtre

Producent
  1. Wiley X (2)
Sammenlign produkter

Du har ingen produkter at sammenligne.

Pris
kr438
kr590
  • Køb din julegave online hos Outdoor Adventure !