Brug for hjælp ?
Ring til os på 70 60 55 01

Marine kikkert

Her kan du finde hele vores udvalg af marinekikkerter som er udviklet specielt til brug på båden eller ved vandet. Alle vores marinekikkerter er vandtætte og mange af modellerne er belagt med en speciel gummiarmering, som sikrer dig et solidt og godt greb om kikkerten. Nogle modeller kan leveres med indbygget kompas og trådskala, som gør din maritime kikkert ekstra anvendelig på havet. Hos Outdoor Adventure fører vi et bredt udvalg af marinekikkerter, hvor sortimentet rummer forskellige detajler der gør dem alle unikke. Vi har marinekikkerter både som klassisk håndkikkert og monokikkert. Skulle du være i tvivl om hvilken marinekikkert du skal vælge? Så send os endelig en besked eller ring til os på 70 60 55 01.

Når du handler hos Outdoor Adventure får du altid 30 dages fuld returret, samt hurtig og billig levering. Vi er en dansk online forhandler af kikkerter og optik, og vi har over 30 års erfaring i branchen. Så vi kan give dig gode råd og vejledning som du kan stole på !

Filtrer
Coating
 1. 3 varer
 2. 5 varer
Forstørrelse
 1. 7 varer
 2. 1 vare
Frontlinsediameter
 1. 1 vare
 2. 7 varer
Producent
 1. 2 varer
 2. 2 varer
 3. 2 varer
 4. 2 varer
Prismer
 1. 8 varer
Pris
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Producent
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
8 varer
30
60
90
Alle
30
60
90
Alle


Kikkert med kompas til brug på hav og sø

Kan du lidt at sejle? Uanset om du sejler i din fritid eller i forbindelse med arbejde, kan du sikkert nikke ja til, at 2 af de vigtigste ting at medbringe på sejlture er kompas og kikkert. Dette har været tilfælde i flere hundrede år, faktisk mener man at kompasset blev opfundet omkring år 1200. Kikkerten er også en ældre sag, som blev opfundet af Hans Lippershey i år 1608. Siden da er der sket meget med både kompas og kikkert, og der er med tiden stille flere og flere krav til begge dele. 

Kompasset er blevet forvandlet til en lommevenlig størrelse og er en fast del af inventaret på store skibe, så det er blevet noget mere udbredt at have et ved hånden. På samme måde har kikkerten også gennemgået en stor udvikling før det er blevet til den klassiske model vi ser i dag. Vælger man at kombinere de to ting, kompas og kikkert, resulterer det i en fremragende marinekikkert. En marinekikkert med kompas har indbygget belyst kompas og stregplade. Det muliggør det at aflæse kompasretningen mens du kigger i marinekikkerten, hvilket kan være en yderst brugbar detajle. Udover det er der naturligvis en masse andre væsentlige punkter du bør have for øje når du vælger din marinekikkert. Det er f.eks. vigtigt at den er vandtæt så den er rustet til at klare sig i de påtænkelige omgivelser.

Marinekikkerter med trådskala

Trådskalaen i marinekikkerter gør det let at kompensere for vind og bevægende mål, og gør det nemt for dig at afkode afstanden og størrelsen på målet. Skulle du vælge en marinekikkert med indbygget kompas, er der også en indbygget trådskala. En trådskala bruges til afstandsmålinger, og er markeret med et kompas. Så du meget nemt kan finde den rigtige retning at sejle i. Det kan måske lyde lidt indviklet, men det er det på ingen måde. Det er faktisk ret simpelt og når du er blevet tryg med det vil du aldrig undvære det igen.

Stort udvalg af marinekikkerter

Hos Outdoor Adventure kan du finde et stort udvalg af marinekikkerter. Vi har over 30 års erfaring med branchen, og det afspejler sig i vores udvalg af marinekikkerter. Vores marinekikkerter er nemlig valgt ud fra en lang række krav, med den fællesnævner, at vi hos Outdoor Adventure aldrig går ned på kvaliteten. Derfor er et af vores største fokusområder kvaliteten på marinekikkerten som helhed. Det er ikke nok bare med et slidstærk og flot ydre, kvaliteten af de indvendige dele er noget af det vigtigste da det er linserne du skal kigge igennem når du bruger kikkerten. Vores sortiment af marinekikkerter indeholder derfor mange forskellige modeller, så du finder uden tvivl en kikkert der matcher dine behov og ønsker. Skulle du være i tvivl om hvilken marinekikkert du skal vælge, er du velkommen til at spørge os til råds, vi hjælper altid gerne dig på vej til at træffe det rigtige valg. For at hjælpe dig lidt på vej, har vi herunder skrevet lidt om de vigtigste ting som du bør holde øje med når du søger efter den perfekte marinekikkert.

Hvilken marinekikkert skal du vælge?

En god marinekikkert bestemmes af flere forskellige ting, og nogle ting gør sig naturligvis mere gældende end andre. En af basic punkterne er f.eks. hvilket greb der er på kikkerten. Forhåbentlig får du meget glæde af din nye kikkert, og så er det vigtigt at du har et solidt og behageligt greb om kikkerten. En anden ting du skal være opmærksom på, er at kikkerten er påfyldt enten nitrogen gas eller argon gas, for at opnå fuld vandtæthed. Det er sjældent at ens kikkert går fuldstændig fri for vand når man bruger den til søs, så det er både praktisk og rart at vide at din marinekikkert ikke tager skade af en stor bølge eller en regnbyge. Marinekikkerterne er derfor specielt fremstillet til brug i våde miljøer. Nogle modeller er endda udstyret med indbygget kompas, hvilket gør det nemmere for dig at afkode retning samtidig med at du bruger din kikkert. Nitrogengassen eller argongassen sørger også for, at din marinekikkert ikke dugger. Selv ved store temperaturskift, vil din kikkert være dugfri. Hvilket er en vigtig detalje at have på en marinekikkert, da vejret til søs kan være meget uforudsigeligt. Det næste du skal gøre dig overvejelser omkring er størrelsen på din marinekikkert.

Størrelsen på din marinekikkert

Når man er ude til søs kan det godt være svært at holde sin kikkert helt stille da det har det med at gynge lidt, selv på de vindstille dage. Det er derfor vigtigt at kikkerten forstørrelse ikke er for kraftig. Hos Outdoor Adventure anbefaler vi en zoom på ca. 7x, idet denne forstørrelse er tilpas til både at få et godt billede af objektet og samtidig gøre det muligt at holde kikkerten stille. En stor forstørrelse på f.eks. 12x kan være svær at holde stille på landjorden og vil virke fuldstændig umulig at håndtere på et gyngende underlag.

Endnu en ting der er specielt for marinekikkerter i forhold til almindelige kikkerter, er at man gerne vil ha' så stor en frontlinsediameter som muligt. Frontlinsediameteren er størrelsen på marinekikkertens front glas, jo større, jo mere lys kan den tage ind. Dette er vigtigt når man er ude på vandet hvor der ofte er meget lys og for at den stadig kan give en flot billedgengivelse. Flere af vores udvalgt modeller har op til 50mm frontlinsediameter, hvilket er det vi anbefaler til brug på havet og til søs. Derved får du en rigtig god og lysstærk marinekikkert, der med garanti vil give dig et godt billede, selv i skumringen.

Mono- eller klassisk kikkert som marinekikkert

Hos Outdoor Adventure kan du som nævnt finde et stort udvalg af marinekikkerter. Vi forhandler både monokikkerter og klassiske håndkikkerter som marinekikkerter. Begge type modeller, lever naturligvis op til de forventninger du har til en marinekikkert. Med hensyn til valget om din marinekikkert skal være monokikkert eller en klassisk håndkikkert afhænger af dine behov og ønsker. Hos Outdoor Adventure har vi gode erfaringer med begge dele. Som udgangspunkt anbefaler vi en håndkikkert, da det er det mest naturlige valg og den som giver det bedste syn. I visse tilfælde er monokikkerter dog meget praktiske også som marinekikkerter. Som du måske har set i sørøverfilm, så bruger de ofte en flot messing monokikkert, hvilket måske virker lidt tosset, men det er faktisk rigtig praktisk. Når man befinder sig til søs, er der ofte mange ting at forholde sig til, og det kan derfor være praktisk kun at skulle benytte én hånd til kikkerten. Du kan f.eks. både have en hånd på roret og samtidig se hvilken retning du sejler i. Skulle du ikke have prøvet en monokikkert før, kan det være at det kræver lidt tilvænning for dig. Men det klarer du nemt og vi lover at du vil blive glad for dit valg når du først er blevet tryg ved brugen af din marinekikkert.

Køb din marinekikkert online

Du kan finde hele vores store udvalg af marinekikkerter online her på siden. Vi har et stort sortiment som rummer mange forskellige modeller af marinekikkerter fra kendte brands som Bresser, Astro mf. Skulle du være i tvivl om hvilken marinekikkert du skal vælge? Hos Outdoor Adventure har du altid mulighed for at få råd og vejledning fra eksperter med over 30 års erfaring i branchen. Du er altid velkommen til at sende os en besked, eller ringe til os på 70 60 55 01. Vi sidder klar bag skærmen og røret til at hjælpe og guide dig godt på vej til at vælge den rigtige marinekikkert for dig. Vi sender din nye marinekikkert hurtigt og billigt, og du kan altid benytte dig af vores udvidede fortrydelsesret på 100 dage.

Skulle du gerne ville afprøve forskellige marinekikkerter inden du træffer dit valg, er du velkommen til at besøge os i vores showroom. Vi er beliggende på Kværkebyvej 30, 4100 Ringsted. Vi har åbent efter aftale, vi åbner gerne for dig ! Her er altid kaffe klar til en god snak om marinekikkerter og eventyr, så tøv endelig ikke med at række ud til os. Vi vil glæde os til at tage imod dig.

Husk også at se nærmere på vores brede udvalg af kikkerter og håndkikkerter, eller lad dig friste af vores gode tilbud.