Brug for hjælp ?
Ring til os på 70 60 55 01

Vildtkamera

Et vildtkamera er et vigtigt redskab for alle, der ønsker at få et unikt indblik i dyrelivet. Med et vildtkamera kan du se dyrene i deres naturlige miljø, helt tæt på, uden at forstyrre dem. Det giver dig mulighed for at få interessante og værdifulde billeder og videoer, som du kan dele med andre.

Vores vildtkameraer er kompakte og lette at transportere, og de er nemme at installere i f.eks. et træ eller en pæl i jorden. De er robuste og har en høj kvalitet, der gør det muligt at få skarpe billeder, selv i mørke. Du kan også justere billedkvaliteten, hvis du ønsker det, og mange af vores kameraer har et infrarødt lys, så du kan tage billeder af dyr på alle tider af døgnet.

Filtrer
Producent
  1. 1 vare
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Producent
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
1 vare
30
60
90
Alle
30
60
90
Alle


Vildtkamera til jægere

Mange jægere har fået øjnene op for mulighederne ved at have opsat et jagtkamera, ved eksempelvis deres remise eller fodersted. De jagtkameraer der findes på markedet i dag, er efterhånden så højtudviklede at de tager perfekte billeder både dag og nat. Ønsker du at se hvad der foregår på dit jagtterræn, kan det klart anbefales du kigger nærmere på et vildtkamera til jagt.

Hvilket vildtkamera?

Vildtkameraer kommer i et hav af forskellige modeller og med forskelligt tilbehør. Den helt basic model er typisk lavet til en lavere pris, og er derfor et godt sted at starte med at afprøve konceptet. Vil du i gang med det samme, er et vildtkamera med fjernudløser via 4G modul også en god mulighed. Sådan et vildtkamera er lidt dyrere, men du får samtidig selvfølgelig en række ekstra fordele. Såsom muligheden for at modtage billeder på din telefon, og at du f.eks. selv kan vælge hvor ofte kameraet skal tage billeder.

Hvis du har brug for endnu mere avanceret teknologi, så findes der også vildtkameraer med video og infrarød lys. Dette gør det muligt at se hvornår dyr kommer og går, og hvor de bevæger sig hen. Det er en god mulighed, hvis du ønsker at vide præcis hvornår dit bytte er forbi, men det kræver selvfølgelig også lidt flere penge at investere i. Uanset hvilken model vildtkamera du vælger, så er det en sikker investering, der vil give dig mange timers fornøjelse, når du kigger på billederne fra dit jagtterræn.

Hvordan installeres et vildtkamera?

Et vildtkamera kræver ikke meget teknisk viden for at installere. Først skal du finde et sted hvor du gerne vil have den placeret. Det kan være et træ, en støtte eller lignende. Dernæst skal du montere kameraet. Dette kan gøres med skruer eller endda lim. Når dette er gjort, skal du tilslutte kameraet til en strømkilde, såsom batterier eller et solpanel. Til sidst skal du indstille kameraet, så det passer til dine præferencer. Så snart dette er gjort, er du klar til at tage billeder.

Hvad skal man overveje, når man vælger placeringen af et vildtkamera?

Når du vælger placeringen af et vildtkamera skal du selvfølgelig overveje, hvor du vil få de bedste billeder. Det er også vigtigt at overveje, hvordan du bedst sikrer, at kameraet har et godt udsyn, mens det står på et stabilt sted. Tjek at der ikke er for mange forstyrrende elementer, der kan forhindre kameraet i at optage klare og skarpe billeder. Endelig kan det være en god ide også at tjekke, om det er nødvendigt at montere et ekstra beskyttende kamerahus omkring kameraet for at beskytte det mod vejrforholdene.

Brug for hjælp?

Er du i tvivl om hvilket vildtkamera du skal vælge er vi altid klar til at rådgive dig til det helt rigtige valg. Vi sender naturligvis dit nye vildtkamera med billig og hurtig levering til hele Danmark og husk du kan benytte dig af vores 30 dages fortrydelsesret.

Hos Outdoor Adventure fører vi også et bredt udvalg af kikkerter til jagt og jagtudstyr, og du kan altid finde gode tilbud på outdoor- og jagtudstyr her.