Brug for hjælp ?
Ring til os på 70 60 55 01

Friluftsstol

Er du glad til at tage på tur i det fri, og tager du gerne længere dagsture eller måske endda ture med overnatning i det fri, så har du helt sikkert brug for et hvil på din tur. En friluftsstol er perfekt til formålet, det er med andre ord en foldbar stol som du let kan medbringe på dine ture i det fri. Friluftsstole kan foldes sammen så de fylder minimalt i din oppakning, og så er de naturligvis outdoor stole, så du skal ikke være bange for om de kan holde til at komme med i det fri.

Filtrer
Producent
  1. 5 varer
Pris
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Producent
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
5 varer
30
60
90
Alle
30
60
90
Alle


Friluftsstol – Outdoor stol

Friluftsstole kan også beskrives som outdoor stole, da det er smarte sammenklappelige trebenet stole til outdoor. Vores friluftsstole er beregnet til brug i naturen i alt slags vejr. Så uanset hvor dine eventyr går hen, kan du altid medbringe din friluftsstol. Friluftsstole er lette at medbringe, da de er foldbare stole. Det vil sige de kan foldes sammen så de fylder minimalt, og kan let være i en rygsæk. Skal du på fisketur hvor det i nogle tilfælde er en nødvendighed at sidde stille i længere tid, kan det være rart at sidde behageligt på en friluftsstol, frem for jorden. Det kan også være du er glad for at vandre, men selv de mest professionelle vandre har brug for et hvil, så også her vil en friluftsstol være behjælpelig. Friluftsstole er lette i vægt, nemme at folde sammen og yderst praktisk i mange forskellige situationer. Med en friluftsstol i rygsækken er du sikker på du altid kan tage dig et hvil et tørt sted, hvilket er fordelagtigt, da det ikke er sjovt at være på tur i det fri med våd numse.

Køb friluftsstole online eller i showroom

Du finder hele vores udvalg af friluftsstole online her på siden. Hos Outdoor Adventure får du altid skarpe priser på produkter i god kvalitet. Vi har billig fragt og hurtig levering, så du ikke skal vente længe på at drage på eventyr. Er du i tvivl om hvilken outdoor stol du skal vælge, kan du altid kontakte os her, eller ringe til os på 70 60 55 01. Vi sidder klar bag tasterne og røret til at hjælpe og guide dig på vej til det rigtige valg af friluftsstol. Vi har over 30 års erfaring i branchen, så vi kan uden tvivl guide dig til det helt rigtige valg. Vil du gerne afprøve komforten af vores friluftsstole eller teste hvor let det er at folde stolene sammen så er du velkommen i vores showroom beliggende på Kværkebyvej 30, 4100 Ringsted. Vi har åben efter aftale, så tøv endelig ikke med at række ud til os, vi holder gerne åben for dig.