Hawke kikkerter

Hawke har produceret kvalitets kikkerter igennem mange år. Køber du en Hawke kikkert får du kvalitet for alle pengene. Hawke er kendetegnet ved god kvalitet som understøttes af en garanti på minimum 10 år. Dette sikrer dig mod fabrikationsfejl i mange år.

Når du køber din Hawke kikkert online hos Outdoor Adventure får du altid hurtig og gratis levering. Vi har over 30 års erfaring og kan rådgive dig til det helt rigtige valg. Husk at se nærmere på vores udvalg af håndkikkerter og udsigtskikkerter eller lad dig friste af vores gode tilbud på outdoor- og jagtudstyr !

Vis som Gitter Liste

24 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Hawke Nature-Trek 10x42 Håndkikkert Hawke Nature-Trek 10x42 Håndkikkert Salg

  Hawke Nature-Trek 10x42

  Tilbudspris 1.795,00 kr Normalpris 1.995,00 kr
 2. Hawke Endurance ED 8x32 Lommekikkert Hawke Endurance ED 8x32 Lommekikkert Salg

  Hawke Endurance ED 8x32

  Tilbudspris 2.095,00 kr Normalpris 2.295,00 kr
 3. Hawke Endurance ED 8x42 håndkikkert Hawke Endurance ED 8x42 håndkikkert Salg

  Hawke Endurance ED 8x42

  Tilbudspris 2.295,00 kr Normalpris 2.595,00 kr
Vis som Gitter Liste

24 varer

pr. side
Faldende orden

Hawke optik med 10 års garanti !

Hawke Optics blev grundlagt for mange år siden i England og fik hurtigt et gennembrud i hele verden med deres gode kikkerter og optik. I 2007 fik Hawke deres første hovedkontor i Indiana, hvorfra hele USA serviceres. Hawke er en familie-ejet virksomhed beliggende i Suffolk, som igennem alle årene har lagt stor vægt på at producere kvalitetsoptik til overkommelige priser. Hawke er i dag repræsenteret i over 60 lande verden over, og er dermed en verdensomspændende producent af sportoptik til jagt, fritid og sport. Du kan læse mere om Hawke på deres officielle hjemmeside.

Køb Hawke kikkerter online hos Outdoor Adventure

Når du køber din nye Hawke kikkert online hos Outdoor Adventure får du altid hurtig og gratis levering til hele Danmark. Vi har over 30 års erfaring fra branchen og kan rådgive dig til det helt rigtige valg af kikkert. Vi har showroom i Ringsted hvor det er muligt at prøve alle vores kikkerter, samt få råd og vejledning i det helt rigtige valg af kikkert.