Brug for hjælp ?
Ring til os på 70 60 55 01

Ledlenser

De fleste kender Led Lenser og med rette. Led Lenser har været på markedet i mange år og er kendt for deres gode kvalitet og gode lysstyrker. Har du først haft en Ledlenser så kender du alt til den nemme betjening og gode funktionsdygtighed. Men det stopper ikke her. Led Lenser bliver ved med at videreudvikle sig og idag benyttes Led Lenser af både Ambulancemandskab, Politi og Beredskab i hele Danmark.

Filtrer
Farve
 1. 2 varer
 2. 1 vare
 3. 2 varer
 4. 2 varer
 5. 2 varer
 6. 1 vare
 7. 2 varer
 8. 3 varer
 9. 1 vare
Lumen
 1. 7 varer
 2. 2 varer
Producent
 1. 11 varer
Pris
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Producent
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
11 varer
30
60
90
Alle
30
60
90
Alle


Ledlenser til outdoor, fritid og arbejde

Ledlenser har igennem mange år produceret lækre og kraftige lommelygter og pandelamper som med fordel kan bruges til både outdoor og arbejde. Når dagene bliver kortere og mørket kommer tidligere og tidligere, er det på tide at se sig om efter en lommelygte eller pandelampe. Hvis du vil have en god kvalitetslygte med kraftigt lys, skal du helt sikkert kigge modellerne fra Led Lenser. Mange af modellerne fra Ledlenser har op til 7 års garanti, hvilket er din garanti for god kvalitet og lang holdbarhed.

Pandelamper fra Ledlenser

Skal du ud og hente brænde, gå tur med hunden eller løbe en tur i mørket, er en pandelampe næsten uundværlig. Det er så rart at have hænderne fri når man skal arbejde i mørke, og lige meget hvor man kigger hen, følger lyskeglen med. Ledlenser har et stort sortiment af pandelamper med og uden fokusering, samt naturligvis også med og uden genopladelige batterier. En pandelampe med genopladelige batterier er genial, for ikke nok med at man undgår at skulle indkøbe batterier hele tiden, så kan man hurtigt og nemt oplade sin pandelampe i for eksempel en USB lader.

Køb Ledlenser lommelygter og pandelamper online

Hos Outdoor Adventure har vi over 30 års erfaring fra branchen, og kan derfor rådgive dig til det helt rigtige køb af lygte. Vi har showroom i Ringsted, hvor du kan kan komme og se din nye Led Lenser lygte, inden du køber den. Køber du din nye lygte online på vores webshop, får du naturligvis 30 dages fuld returret og billig fragt til nærmeste udleveringssted.

Husk også at se nærmere på vores udvalg af lygter eller lad dig friste af vores spændende outdoorudstyr.