Brug for hjælp ?
Ring til os på 70 60 55 01

Jagtrygsæk

Så snart man færdes i naturen er det vigtigt at ens udstyr kan transporteres nemt og bekvemt, samt at det holdes tørt. Med vores jagtrygsække kan du trygt tage dit jagtudstyr med uden at bekymre dig om at det bliver vådt. Flere af vores rygsække til jagt har indbygget smart anordning så du nemt kan transportere dit våben. Søger du camouflage rygsække kan du også finder det herunder.

Handler du i vores online jagtshop sender vi naturligvis din nye jagtrygsæk billigt til hele Danmark. Fortryder du dit køb kan du benytte dig af vores 30 dages fulde returret. Udover rygsække til jagt fører vi også et bredt udvalg af jagtudstyr og jagtkikkerter, alt sammen med billig levering naturligvis.

Filtrer
Producent
  1. 2 varer
Pris
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Producent
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
2 varer
30
60
90
Alle
30
60
90
Alle


Jagtrygsæk – Meget mere end en rygsæk

En jagtrygsæk minder på mange måder om en ganske almindelig rygsæk. Hvis du søger en rygsæk, kan du sagtens bruge en jagtrygsæk. Fordelen ved en jagtrygsæk er for dig der går på jagt, der er b.la. taget højde for, at du skal have et våben med dig. Med vores jagtrygsække får du muligheden for at bære dit våben, på din rygsæk. Det giver dig frie hænder, som du kan bruge til andet end at bære dit våben. Våbenholderen kan også bruges til at bære andet besværligt grej, som kamerastativ eller skydestok. Det kunne f.eks. være du har brug for at kigge i en kikkert mens du går afsted på jagt, og derved er våbenholderen yderst brugbar.

Jagtrygsække er typisk lavet i et let materiale, så du kan holde ud at bære den på din jagt. Men de er samtidig også rummelige, og udstyret med en masse lommer, så du har plads til alt det grej du skal bruge på din tur. Nogle af vores rygsække er udstyret med vandafvisende lommer, så du har mulighed for at opbevare f.eks. elektronik, uden det går i stykker.

Se også vores udvalg af rygsækstole, som er en rygsæk med stol, typisk er de også udviklet til formål for jægeren. De er derfor også udstyret med en masse fede detaljer !

Kontakt os, ring 70 60 55 01 eller besøg i vores showroom i Kværkeby, tæt ved Ringsted. Vi er her for dig – vi har 30 års erfaring i branchen, skarpe priser, billig fragt og hurtig levering !