Brug for hjælp ?
Ring til os på 70 60 55 01

Lansky Slibesæt

Lansky har i mange år produceret kvalitets slibesystemer til hele verden. Lansky slibesystemer har formået at blive verdensførende indenfor slibeudstyr til alle former for knive. Ud over deres legendariske slibesæt bliver Lansky ved med at udvikle nye systemer og udstyr der gør slibningen af knive til en leg. Lansky slibesæt er udviklet og produceret i USA og er specielt kendetegnende ved slibestenenes lange levetid.

Hos Outdoor Adventure fører vi hele programmet af Lansky knivslibesæt og du får altid 30 dages fuld returret samt hurtig og billig levering !

Filtrer
Producent
  1. 4 varer
Pris
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Producent
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
4 varer
30
60
90
Alle
30
60
90
Alle


Lansky Slibesæt - Perfekt til slibning af knive

Lige så længe der har eksisteret knive i verden, har der været et behov for at skærpe dem. I gamle dage fandt man på alternative måder at slibe sine knive, bl.a. ved hjælpe af strygestål og slibesten. Siden 1979 hvor slibesættet blev introduceret, har det dog været utrolig nemt for alle at få slebet sine knive på en enkel måde. Lansky er kendt verden over for deres slibesæt, som gør slibningen af knive til en leg. Slibesættene indeholder mellem 3 og 5 slibesten i forskellige kornstørrelser, derudover medfølger der en praktisk holder til kniven samt slibeolie. Derved er man fuldstændig køreklar til at pleje sine knive og gøre den ultraskarpe igen.

Hvordan bruger man så et Lansky slibesæt ?

Dette er et spørgsmål vi ofte får når vores kunder kigger på slibesæt fra Lansky, og det er faktisk ret enkelt. Kniven placeres i den medfølgende holder, og spændes fast med knivens ryg i holderen. Herefter monteres de medfølgende pinde i selve slibestenene, og man vælger den vinkel man vil slibe sin kniv i. Den praktiske knivholder er allerede udstyret med de forskellige vinkler, så det er blot at vælge den rette vinkel og komme igang med at slibe kniven. Man skal dog lige finde ud af hvilken vinkel man skal benytte:

- 17° Benyttes fortrinvis til skalpeller, barberklinger som skal være utrolig skarpe. Knivsæggen skal dog ofte slibes med denne indstilling
- 20° Anbefales til fileteringsknive og andre køkkenknive som ikke er udsat for hårdt brug
- 25° Denne vinkel er rigtig god til alle former for knive, hvor man vil have en skarp knivæg med lang holdbarhed. Det er denne vinkel vi oftest anbefaler til vores kunder der vil slibe jagtknive og outdoorknive.
- 30° Anbefales til industriknive som bruges i et hårdt miljø som f.eks. tæpper, pap og reb.

Lansky slibesæt til ethvert behov

Fordelen ved Lansky´s produkter er, at de kommer i flere forskellige variationer. Herved er der atlid et slibesæt der passer til netop dit behov. Lansky har slibesten til savtakkede klinger og buede skær, så ligemeget hvilken kniv du vil have slebet, klarer Lansky sagen. Vil du have det bedste af det bedste, har Lansky 2 forskellige diamant slibesæt, som har en utrolig lang holdbarhed. Skulle du være uheldig at miste en slibesten eller noget andet tilbehør, kan du selvfølgelig købe det hele lige her hos Outdoor Adventure. Når du er på farten, kan det også være tiltrængt lige at friske sin knivsæg op og her er BladeMedic fra Lansky et suverænt valg. Den er nem at have med og giver dig hurtigt en skarp kniv igen.

Du kan læse mere om Lansky på deres hjemmeside hvor der også er mange tips og tricks til effektiv slibning.

Køb Lansky Knivslibesæt online hos Outdoor Adventure

Outdoor Adventure har over 30 års erfaring fra branchen og rådgiver dig til det helt rigtige køb. Vi har showroom i Ringsted og fører et bredt udvalg af Lansky, hvadenten det er hele slibesæt eller blot tilbehør til din slibning. Vi sender dit nye Lansky udstyr hurtigt og billigt til hele Danmark. Se hele vores sortiment af slibesæt til knive eller hvad med at tage et kig på vores store udvalg af jagtudstyr og outdoor udstyr